ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1670 φορές

Με νέα πρόσωπα και κόντρα διαιτησία έχασε η ΒΕΡΟΙΑ

Αν και προηγήθηκε η ΒΕΡΟΙΑ μέσα στην Κέρκυρα 0-1 ,έχασε τελικά 2-1 από την τοπική ομάδα, στο τρίτο μεταξύ τους φιλικό προετοιμασίας.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν είχε μαζί του πολλούς βασικούς (Καπετάνος, Παπαδόπουλος, Ναβαλόφσκι, Τόμας, Κάλβο), για διάφορους λόγους, ενώ χρησιμοποίησε τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα τον Βασιλαντωνόπουλο που έπαιξε από την αρχή και τον Κωνσταντινίδη που αγωνίστηκε από τα μέσα του β΄ημιχρόνου

Οι Βεροιώτες ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν στο 21΄με γκόλ του Βίτι, ύστερα από εκτέλεση του ίδιου, που το κέρδισε, αφού προηγουμένως ο Σισίνιο με σούτ έξω από την αντίπαλη περιοχή έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι, στη συνέχεια στο σκάσιμο στο έδαφος πέρασε την γραμμή τέρματος, με τον διαιτητή να δείχνει συνέχεια του παιχνιδιού.

Στην επανάληψη, το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο. Η ισοφάριση ήρθε στο 65', όταν ο Γεωργίου κέρδισε το κάλπικο πέναλτι από τον Μελίσση, με τον Έλληνα αμυντικό να φαίνεται πως διώχνει καθαρά την μπάλα... Ο Τουράμ εκτέλεσε εύστοχα την ποινή και έφερε το ματς στα ίσα.

 Τελικά οι γηπεδούχοι έφτασαν στη νίκη, όταν στο 75' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Αντιλέχου με διπλή προσπάθεια έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα, αφού αδράνησε η Βεροιώτικη άμυνα.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γρηγορίου): Αραμπατζής (62’ Κουτζαβασίλης), Ντιμιτρόφσκι (70’ Αντιλέχου), Ναζίμ (46’ Γεωργακόπουλος), Βενέτης (46’ Ιωάννου), Γεωργίου (70’ Αρναρέλλης), Ζορμπάς (70’ Παμλίδης), Γκόμες, Επστάιν (70’ Χιντζίδης), Τουράμ (70’ Ανδρεόπουλος), Ζαραδούκα (70’ Σπίνουλας).

ΒΕΡΟΙΑ (Βοσνιάδης): Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος (72’ Μαλόν), Χαροντάκης, Ασίγκμπα, Μελίσσης (73’ Μαραγκός), Μπαλάφας, Παπαστεριανός, Άρτσε (46’ Λινάρδος), Μίλιεβιτς (58’ Σαρπόνγκ), Σισίνιο, Βίτι (72’Κωνσταντινίδης)