ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1563 φορές

Οι τελευταίες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της ΒΕΡΟΙΑΣ

Καθ΄οδόν για τη Βέροια βρίσκεται ο  Ελληνοαυστραλός αμυντικός μέσος, που αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ, Τέρι Αντόνι, ο οποίος συμφώνησε με τον «δικέφαλο» της Θεσσαλονίκης, να δωθεί δανεικός στη ΒΕΡΟΙΑ για ένα χρόνο.

Ο 22χρονος από ώρα σε ώρα αναμένεται να υπογράψει στη «Βασίλισσα».

Επίσης παίκτης της ΒΕΡΟΙΑΣ θα πρέπει να θεωρείται και ο 24χρονος δεξιός οπισθοφύλακας Βασιλαντονόπουλος, δανεικός από την ΑΕΚ.

Αυτές οι δύο προσθήκες, συν το γεγονός ότι έγιναν επαγγελματίες και τέσσερεις νεαροί από την Κ20 (ο 15χρονος τερματοφύλακας Βενετικίδης, ο 17χρονος φόρ Ζιγκερίδης, ο 18χρονος αμυντικός χάφ Δώρης και ο επίσης 18χρονος στόπερ Ράδης),έφθασε το ρόστερ της «Βασίλισσας στους 34 τον αριθμό επαγγελματίες.

Αυτός ο συνωστισμός  έχει ως αποτέλεσμα να προβληματίζει τον προπονητή Αλέκο Βοσνιάδη, ο οποίος ως λύση βλέπει την πιθανή αποσυμφόρηση, γι΄αυτό άλλωστε είναι παροπλισμένοι εδώ και καιρό οι Μπερτούτσι, Φόρτεζ, ενώ υπάρχει σκέψη να δοθεί δανεικός ο νεαρός Μεληκιώτης, κάτι που έγινε με τον Παπαδόπουλο Θωμά,ο οποίος σήμερα δώθηκε στον Αιγινιακό, αλλά και τον Ξόμπλιο που όπως όλα δείχνουν καταλήγει στον Παναιγιάλειο.