ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 982 φορές

Η μη δημοσιογραφική κάλυψη του διπλού προπόνησης με τον ΑΟ Καρδίας

Δικαιολογημένα πολλοί φίλαθλοι της «Βασίλισσας» από χθές το βράδυ με τηλεφωνήματά τους διαμαρτύρονται προς το kerkidasport.gr,  γιατί δεν κάλυψε το παιχνίδι (οικογενειακό διπλό το χαρακτήρισε η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ), της ομάδας τους με τον ΑΟ Καρδίας,που έγινε στο Ταγαροχώρι, κάτι που έκαναν και όλοι οι Βεροιώτες συνάδελφοι.

Χωρίς να αποτελεί δικαιολογία, όμως αυτή είναι η πραγματικότητα, εμείς σεβαστήκαμε ( το ίδιο έκαναν και όλοι οι Βεροιώτες συνάδελφοι) την επιθυμία της ΠΑΕ, η οποία εκφράστηκε μέσω του Τεχνικού Δ/ντή της προσωπικά σε εμάς, να μην το καλύψουμε δημοσιογραφικά, επειδή ήταν ένα οικογενειακό διπλό και όχι φιλικό (γι΄ αυτό άλλωστε έγινε στο Ταγαροχώρι), λόγω του αγώνα που προηγήθηκε το Σάββατο στο Βόλο με τη Νίκη.

 Δυστυχώς οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ δεν έπραξαν το ίδιο με εκτός Βεροίας δημοσιογράφο, που κάλυψε το διπλό για λογαριασμό  ΜΜΕ της συμπρωτεύουσας, με αποτέλεσμα να υπάρχει ενημέρωση μόνο από αυτό.

Ζητάμε συγγνώμη από τους αναγνώστες μας για την μη ενημέρωσή τους, παρά το γεγονός ότι αυτό, όπως προαναφέρουμε, οφείλεται σε τρίτους και στην προκειμένη περίπτωση στην Βεροιώτικη ΠΑΕ , η οποία θα πρέπει επιτέλους να λειτουργήσει , στον τομέα με τα ΜΜΕ επαγγελματικά.