ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φιλικό 1-0 της ΒΕΡΟΙΑΣ επί της Κέρκυρας (φωτο - βίντεο)

Νικηφόρο ήταν το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε η ΒΕΡΟΙΑ την Τρίτη (19/07) με αντίπαλο την Κέρκυρα στα 3-5 Πηγάδια.

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη επικράτησε με 1-0 αξιοποιώντας το ένα από τα δύο πέναλτι που κέρδισε στο ματς, με σκόρερ τον Άλμπα στο 89ο λεπτό.

Το ματς ήταν πολύ μέτριο, με λίγες καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, κάτι βέβαια που είναι απόλυτα λογικό τη δεδομένη χρονική στιγμή αφού οι δύο ομάδες βρίσκονται ακόμα στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Αγωνιστικά, η "Βασίλισσα" κέρδισε πέναλτι μόλις στο 4ο λεπτό μετά από χέρι του Βενέτη, με τον νεοαποκτηθέντα Τομάς να αναλαμβάνει την εκτέλεσή του αλλά να μη μπορεί να νικήσει τον Κουτζαβασίλη, ο οποίος απέκρουσε και κράτησε το μηδέν για την ομάδα της Κέρκυρας.

Οι "Φαίακες", που πατούσαν καλύτερα στο πρώτο μέρος, απείλησαν με την σειρά τους στο 12' με σουτ του Γεωργίου από καλή θέση να φεύγει ψηλά άουτ. Μάλιστα έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ στο 33' όταν μετά από μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη, ο Λόπεζ έδιωξε δύσκολα με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ.

Η ΒΕΡΟΙΑ απείλησε στο 38' με το καλό σουτ του Μαυριά λίγο έξω από την περιοχή να μην ανησυχεί ιδιαίτερα τον Κουτζαβασίλη.

Στην επανάληψη η Κέρκυρα άλλαξε όλη της 11άδα της, ενώ η "Βασίλισσα" έκανε σταδιακά τις αλλαγές της.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους "Φαίακες" με ένα "ψαλίδι" του Ροζάριο στο 58' να φεύγει άουτ, ενώ ο ίδιος παίκτης απείλησε μετά από μισή ώρα σχεδόν, στο 85', αλλά ο Καντιμοίρης μπλόκαρε το σουτ του.

Τελικά, το ματς κρίθηκε από ένα δεύτερο πέναλτι που κέρδισε η ΒΕΡΟΙΑ δύο λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού, σε ανατροπή του Παπαδόπουλου μέσα στην περιοχή. Ο Άλμπα ανέλαβε την εκτέλεση και ήταν εύστοχος, χαρίζοντας τη φιλική νίκη στην ομάδα του.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βρέσκας από την Ημαθία.

ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεζ (46' Καντιμοίρης), Χαροντάκης (86' Τσιότρας), Μαλόν (57' Μελίσσης), Ασίγκμπα (69' Παπαγεωργίου), Μαραγκός (86' Ράδης), Μπαλάφας (86' Τούφας), Μαυριάς (72' Παπαδόπουλος), Τομάς (80' Ναυριανιάδης), Σαφέρ (62' Άλμπα), Ναβαλόφσκι (72' Μπερτούτσι), Ξόμπλιος (72' Λινάρδος).

ΚΕΡΚΥΡΑ: (Α' Ημίχρονο) Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Γεωργίου, Αρναρέλης, Ζορμπάς, Σπίνουλας, Σιόντης, Χιντζίδης, Ιωάννου, Ζαραδούκας, Γεωργακόπουλος.
(Β' Ημίχρονο) Αραμπατζής, Ντιμιτρόφσκι, Γκόμεζ, Παμλίδης, Επστάιν, Ντιόγκο, Γραμιτσάρης, Ροζάριο, Κόντος, Νίκιτς, υπό δοκιμή.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ...