ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ισόπαλη με Ξάνθη η ΒΕΡΟΙΑ στο πρώτο φιλικό (φωτο)

Ισόπαλο 1-1 έληξε το πρώτο φιλικό που έδωσε η ΒΕΡΟΙΑ στα πλαίσια της φετινής προετοιμασίας της με αντίπαλο την Ξάνθη στο Δημοτικό στάδιο.

Οι 600 και πλέον φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες είδαν ένα παιχνίδι με χαμηλό ρυθμό, κάτι απόλυτα φυσιολογικό για την εποχή αυτή, με τη "Βασίλισσα" να αγωνίζεται χωρίς τους νεοαποκτηθέντες Κάλβο και Μελίσση που αντιμετώπιζαν κάποια μικροπροβλήματα.

Στο σκορ προηγήθηκε η ΒΕΡΟΙΑ στο 29' όταν ο υπό δοκιμή Ισπανός Νίκο Σαφέρ βρήκε ωραία τον Μεληκιώτη, αυτός απέφυγε και τον αντίπαλο γκολκίπερ και σε κενή εστία έγραψε το 1-0.

Η Ξάνθη έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση στο φινάλε του πρώτου 45λεπτου όταν κέρδισε πέναλτι αλλά ο Καντιμοίρης είπε "όχι" στην εκτέλεση του Γκιούνες.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε λόγω και των πολλών αλλαγών που έκαναν οι δύο ομάδες, με τους Ξανθιώτες να καταφέρνουν τελικά να φτάσουν στην ισοφάριση στο 58'.

Ήταν ο Μπαλάφας που έκανε το λάθος στη μεσαία γραμμή, με τον Σολτάνι να παίρνει τη μπάλα και να την δίνει στον Ράνο, ο οποίος από καλή θέση πλάσαρε ιδανικά τον Λόπεζ γράφοντας το 1-1 για τους φιλοξενούμενους!

Στο 77' η Ξάνθη θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη όταν μετά από εξαιρετική ενέργεια του Κώστα και σουτ από πλάγια θέση, ο Λόπεζ απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα και στην συνέχεια η μπάλα βρήκε στην συμβολή των δοκαριών και απομακρύνθηκε!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καραντώνης.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης (46' Λόπεζ), Μαλόν (63' Ράδης), Ασίγκμπα, Μαραγκός (46' Κάλι), Χαροντάκης (71' Ναυρινιάδης), Μπαλάφας (63' Παπαγεωργίου), Παπαδόπουλος (46' Μαυρίας), Σαφέρ (υπό δοκιμή), Μπερτούτσι (46' Ναβαλόφσκι), Μεληκιώτης (74΄Ξόμπλιος), Άλμπα (71' Λαζόπουλος).

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Χ''τερζόγλου, Τριάδης, Καρασαλίδης, Γουάλας, Γκιούνες, Ντε Λούκας, Ορφανίδης Λ., Λουσέρο, Μελισόπουλος.
Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου, Λισγάρας, Φλίσκας, Κολλαρας, Καμαρά, Νιέτο, Σολτάνι, Κώστας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ...