ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ξεκίνησε προετοιμασία η ανανεωμένη ΒΕΡΟΙΑ! (φωτο)

Την προετοιμασία της για την αγωνιστική σεζόν 2016-2017 ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (27/06) η "Βασίλισσα του βορρά".

Ο προπονητής Δημήτρης Ελευθερόπουλος και οι συνεργάτες του υποδέχθηκαν παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας, η οποία φέτος θα παρουσιαστεί ανανεωμένη σε μεγάλο βαθμό αφού δεν ήταν λίγοι αυτοί που αποχώρησαν από το περσινό ρόστερ.

Από την "πρώτη" απουσίαζαν τελικά οι Τζαμέλ Αμπντούν και Θωμάς Ναζλίδης, με τον Αλγερινό να είναι... αδικαιολογήτως απών και τον Έλληνα επιθετικό να αποτελεί παρελθόν και να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Αντίθετα, ο Ιβάν Μαλόν έδωσε κανονικά το παρών, ενώ ο Γιώργος Καντιμοίρης φτάνει σήμερα στη Βέροια για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και από αύριο να ξεκινήσει προπονήσεις.

Αναλυτικά οι παίκτες που παραβρέθηκαν στην σημερινή "πρώτη" της "Βασίλισσας" ήταν οι παλιοί Λόπεζ, Βασιλειάδης, Μαλόν, Καλί, Μαραγκός, Καρακώστας, Μπαλάφας, Μεληκιώτης, Ξόμπλιος, οι καινούργιοι Μελίσσης, Χαροντάκης, Μαυριάς και οι νεαροί από την Κ20 Γιαννόπουλος, Αργυρόπουλος Β., Αργυρόπουλος Δ., Παπαγεωργίου, Ράδης, Τσιότρας, Παπαδόπουλος, Λαζόπουλος.

Το παρών στην "πρώτη" των κυανέρυθρων έδωσε και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Ζήσης Βρύζας μαζί με στελέχη της ομάδας.

ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ

Όπως είναι γνωστό, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «κυανέρυθρων» θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Κουτσούφλιανη στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, από τις 3 έως τις 16 Ιουλίου.

Στο διάστημα αυτό θα γίνει πιθανότατα και ένα φιλικό παιχνίδι, ενώ μετά την επιστροφή από το βουνό κλείστηκαν ήδη δύο φιλικά με την Ξάνθη (16/07 εντός και 06/08 εκτός), δύο με την Κέρκυρα (εντός-εκτός) και ένα με τη Λάρισα.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ...