ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νίκη των παλαιμάχων της ΒΕΡΟΙΑΣ επί του ΑΡΗ (φωτο)

Διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας (16/05) στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας ο φιλικός αγώνας παλαιμάχων μεταξύ της "Βασίλισσας του βορρά" και του Άρη Θεσσαλονίκης.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, που έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Βέροιας, απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις σε πέντε ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και στις δύο ομάδες, στους αείμνηστους Γιώργο Τερζή και Κώστα Κεφαλίδη και στους εν ζωή Νίκο Μιμίδη, Γιώργο Χατζάρα, Άγγελο Σπυρίδων.

Στο αγωνιστικό μέρος, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ με 3-1. Στο πρώτο ημίχρονο οι "κιτρινόμαυροι" άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Πετράκη και οι Βεροιώτες ισοφάρισαν με σουτ του Σαββίδη σε 1-1.

Στην επανάληψη κυριάρχησαν οι "κυανέρυθροι" και πέτυχαν δύο ακόμη τέρματα, με απευθείας φάουλ του Τρούπκου και κοντινό πλασέ του Κίτσα Ευγένη, ενώ είχαν και δύο δοκάρια με τον Θωμά Τρούπκο.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο παλαίμαχος ρέφερι Μπάμπης Σουκιούρογλου.

BEPOIA (Γιώργος Χατζάρας): Xωλόπουλος, Kατσώνης, Mελετίδης, Nατσούρας, Mίλης, Παπατζίκος, Παπανώτας, Σαββίδης, Yφαντίδης, Tρούπκος, Bεζυργιαννόπουλος.
Αγωνίστηκαν και οι Δέλλιος, Λύχνας, Tσούχας, Φουλατσικλής, Tαντής, Aντωνίου, Aδαλόγλου, Xωματάς, Mαντζαρίδης, Kεσίδης, Σταφυλίδης, Oρδουλίδης, Πετρίδης, Bασιλειάδης, Tουτουντζίδης, Παπαδόπουλος N., Kίτσας Eυγ.

APHΣ (Κώστας Τσίλιος): Tολούδης, Mποϊκογλου, Δέλλιος, Bένος, Δράμπης, Bζούκας, Xατζόγλου, Tζιφόπουλος, Πετράκης, Mπουγιουκλής, Oικονομίδης.
Έπαιξαν και οι Tζόλας, Kολτσίδας, Mιχαλίτσος, Kάκκαλης, Σίτσας, Mπιμπισίδης, Kασσάς, Σουργουτσής, Σαμώλης, Mπαχίδης, Σίμος, Παπαμιχαήλ.

Το κύπελλο στη νικήτρια ομάδα και τις τιμητικές πλακέτες αθλοθέτησε η ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας, ενώ το δείπνο στις δύο αποστολές ήταν προσφορά, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος των παλαιμάχων ΒΕΡΟΙΑΣ Τάκης Παπατζίκος, του Νίκου Αρβανιτίδη.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ...