ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φιλική νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ επί της Κ20 (φωτο)

Οικογενειακό διπλό με αντίπαλο την ομάδα Κ20 του συλλόγου έδωσαν το πρωί της Μ. Τρίτης οι ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας του βορρά» στο Δημοτικό στάδιο, επικρατώντας με 5-2.

Το σκορ άνοιξε στο 12’ ο Παπαδόπουλος με προβολή, ενώ στο 15’ ο Ζιγγερίδης έφερε το ματς στα ίσια με κοντινό πλασέ.

Στο επόμενο λεπτό ο Γιουσούφ έδωσε ξανά το προβάδισμα στους «μεγάλους» με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 30’ ο Κόλα πλάσαρε τον Βασιλειάδη από αριστερά και ο Μεληκιώτης πάνω στη γραμμή έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.

Στην επανάληψη σημειώθηκαν τρία ακόμη τέρματα, με τον Θωμά Ναζλίδη στο 60’ και 65’ να σκοράρει από κοντά έπειτα από ασίστ των Ξόμπλιου και Γεωργιάδη και τον Παπαγεωργίου στο 80’ να μειώνει σε 5-2 για τους «μικρούς» με όμορφη εκτέλεση φάουλ.

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Λόπεζ, Νέτο, Τούφας, Εντζεγκέλε, Πούγγουρας, Μπαλάφας, Βεργώνης, Παπαδόπουλος, Γιουσούφ, Κόλα, Μεληκιώτης.
Στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Καντιμοίρης, Γιαννούλης, Σιόντης, Άρτσε, Γεωργιάδης, Ναζλίδης, Ξόμπλιος, Καλί, Μαραγκός, Ράδης.

ΒΕΡΟΙΑ Κ20 (Τόλης Τερζής): Βασιλειάδης, Τσιούχας, Αργυρόπουλος, Τσιότρας, Πατσιαβούρας, Παπαγεωργίου, Μούδιος, Νικολαϊδης, Λαζόπουλος, Ναυρινιάδης, Ζιγγεριδης.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Δεληγιάννης, Δόρης, Αμαραντίδης, Παπουτσιδης, Δημητριάδης, Μαντός.

Να σημειωθεί ότι οι ποδοσφαιριστές της "Βασίλισσας" θα προπονηθούν και τη Μ. Τετάρτη και στην συνέχεια θα πάρουν άδεια για να περάσουν τις γιορτινές μέρες μαζί με τις οικογένειές τους, ενώ θα επιστρέψουν στο γήπεδο την ερχόμενη Τετάρτη 4 Μαϊου.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ...