ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 751 φορές

Σάββας Θεοδωρίδης: «Δεν υπήρχε ΒΕΡΟΙΑ στο β’ ημίχρονο!»

Δηλώσεις στην κάμερα της Nova έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τη ΒΕΡΟΙΑ ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του νίκησε πεντακάθαρα και ότι είναι ευτύχημα που δεν τραυματίστηκε κάποιος παίκτης της ομάδας του από το δυνατό παιχνίδι της «Βασίλισσας»!!!

Παράλληλα, είδε σωρεία ευκαιριών από τον Ολυμπιακό στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, σημειώνοντας ότι η ΒΕΡΟΙΑ δεν υπήρχε στο γήπεδο σε αυτό το διάστημα! 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ένατο παιχνίδι, ένατη νίκη, ένατο ρεκόρ, μεγάλη δουλειά αυτή για τον Ολυμπιακό. Η ΒΕΡΟΙΑ έκανε ένα από τα καλύτερά της παιχνίδια, έπαιξε δυνατά και είμαι ευτυχής που δεν τραυματίστηκε παίκτης του Ολυμπιακού. Πηδούσανε τη μπάλα οι δικοί μας και πολύ καλά κάνανε, γιατί σκεφτόμαστε όλοι και το παιχνίδι της Τετάρτης. Στο β’ ημίχρονο δεν υπήρχε ΒΕΡΟΙΑ στο γήπεδο, ο Ολυμπιακός ήλεγχε το ρυθμό, κλείστηκαν πίσω αλλά νικήσαμε πεντακάθαρα και χάσαμε σωρεία γκολ.

Πάμε πολύ καλά, είμαι ευτυχής, το πρωτάθλημα είναι ο κύριος σκοπός μας αλλά το ξεχνάμε και αφοσιωνόμαστε στο Κύπελλο Ευρώπης που την Τετάρτη αντιμετωπίζουμε τη Ντιναμό. Ελπίζω να κάνουμε μία καταπληκτική εμφάνιση, θέλω να έρθει ο κόσμος στο Καραϊσκάκη, να είναι κοντά μας και να είναι εκδηλωτικός. Δημιουργεί ειδική ατμόσφαιρα στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ του Καραϊσκάκη. Αν το κερδίσουμε θα είμαστε πολλά υποσχόμενοι.

Συνεχίζω και αφιερώνω τη νίκη στον πρόεδρο και θα το κάνω συνέχεια μέχρι να σπάσουν τα νεύρα κάποιων ανθρώπων που βγαίνουν συνέχεια σε ραδιοτηλεοπτικό σταθμό και λοιδορούν εναντίον της διαιτησίας, εναντίον των πάντων χωρίς κανένα λόγο Ας βάλουν το χέρι στην τσέπη και να μην παραπλανούν τους φίλαθλούς τους, να φτιάξουν ομάδα, το αξίζει αυτός ο σύλλογος. Να αφήσουν όλα τα ψέματα και τις ιστορίες που αφορούν το ποδόσφαιρο, τη διαιτησία και τη δικαιοσύνη έναν ιερό θεσμό. Δεν έχω δει να γίνεται τίποτα για όλα αυτά που συμβαίνουν. Εύχομαι την Τετάρτη να γιορτάσει όλη η Ελλάδα».