ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έγιναν τα εγκαίνια του Σ.Φ. ΒΕΡΟΙΑΣ «Queen’s Boyz» (φωτο)

Παρουσία αρκετών φιλάθλων και επισήμων και υπό τους ήχους των τραγουδιών της "Βασίλισσας" έγιναν το βράδυ της Τετάρτης (16/09) τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Συνδέσμου Φιλάθλων ΒΕΡΟΙΑΣ «Queen’s Boyz», που βρίσκονται στην οδό Εδέσσης 19 στο κέντρο της πόλης.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, οι αντιδήμαρχοι Θανάσης Σιδηρόπουλος, Θεόφιλος Κορωνάς, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Παπαγιάννης και οι παλαίμαχοι παίκτες της «Βασίλισσας» Τάκης Παπατζίκος, Θωμάς Παπαδόπουλος, Κώστας Κατσώνης, Γιώτης Τσαλουχίδης (γενικός αρχηγός της ομάδας), Γιώργος Λαναρής, Νίκος Καραπιπέρης (υπεύθυνος υποδομών της ΠΑΕ). 

Επίσης, παραβρέθηκαν ο προπονητής της πρώτης ομάδας Γιώργος Γεωργιάδης με τους συνεργάτες του Νίκο Ουσταμπασίδη και Δημήτρη Μούσιαρη, ο προπονητής της Κ20 Τόλης Τερζής, της Κ17 Δημήτρης Χριστοφορίδης, της Κ15 Γιάννης Καψαλιάρης και αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών αποτελούμενη από τους Αλέξη Βεργώνη, Στέλιο Μαραγκό, Σωτήρη Μπαλάφα, Μοχάμεντ Γιουσούφ και Ρότζερς Κόλα.

Παρόντες και τα στελέχη της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, Ζήσης Πατσίκας, Αντώνης Τσαλουχίδης, Δημήτρης Στραφιώτης, Γεωργία Τσιαμούρα όπως και αρκετοι ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής της "Βασίλισσας του βορρά".

Αφού έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός, ακολούθησε μπουφές με πλούσια εδέσματα τον οποίο τίμησαν δεόντως οι παρευρισκόμενοι...

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ...