ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με νέα πρόσωπα η πρώτη προπόνηση της «Βασίλισσας»! (φωτο)

Σε κλίμα αβεβαιότητας, εξ αιτίας της αναμονής για την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο αθλητικό κέντρο Ταγαροχωρίου η πρώτη προπόνηση της «Βασίλισσας του βορρά» για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Το παρών έδωσαν όλοι σχεδόν οι παίκτες του περσινού ρόστερ που συμφώνησαν να παραμείνουν και τη νέα περίοδο στην ομάδα, μαζί με τον Μερεμπασβίλι και τον πρώην κεντρικό αμυντικό του Παναιτωλικού, τον θηριώδη Γουίλιαμ Εντζεγκέλε που θα συνεχισουν όπως όλα δείχνουν την καριέρα τους στη ΒΕΡΟΙΑ! Στην προπόνηση πήρε μέρος και ο νεαρός Βασίλης Αργυρόπουλος, πρώην παίκτης του Αιγινιακού (Κ20), των Λευκαδίων και του Πλατανιά (Κ20), όπως και δύο υπο δοκιμή αλλοδαποί ποδοσφαιριστές.

Νέα πρόσωπα και στο προπονητικο επιτελείο, με τον τεχνικό Γιώργο Γεωργιάδη, τον άμεσο συνεργάτη του Νίκο Ουσταμπασίδη, τον γυμναστή Μανώλη Γιοβανόπουλο και τον προπονητή τερματοφυλάκων Δημήτρη Μούσιαρη.

Παρόντες επίσης ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης, ο τεχνικός διευθυντής Ζήσης Βρύζας και τα μέλη της διοίκησης Αργύρης Πρόιος και Σίμος Ορφανίδης.