ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σε εργοτάξιο μετατράπηκε το προπονητήριο της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ (φωτο)

Το είχε πει ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Θόδωρος Καρυπίδης, όταν ανέλαβε τις τύχες της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι, ότι δεν υπήρχαν τα χρονικά περιθώρια για να προχωρήσουν οι εργασίες βελτίωσης, τόσο στο Δημοτικό στάδιο όσο και στο προπονητικό κέντρο στο Ταγαροχώρι, παραπέμποντάς μας στο φετινό καλοκαίρι.

Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε και έχοντας πλέον ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μπροστά του, ο ισχυρός άνδρας της «Βασίλισσας» κάνει πράξη τα όσα υποσχέθηκε, δείχνοντας παράλληλα ότι έχει στόχο να επενδύσει σημαντικά στην ομάδα.

Άλλωστε, την ανάγκη βελτιωτικών έργων στο αθλητικό κέντρο της ομάδας διαπίστωσε και ο Ζήσης Βρύζας, από τη στιγμή που ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντά του στην Βεροιώτικη ΠΑΕ. Ο έμπειρος παράγοντας είχε ζητήσει να γίνουν παρεμβάσεις τόσο στο κτήριο όσο και στους αγωνιστικούς χώρους των δύο γηπέδων, ώστε τον χειμώνα να μην υπάρχουν προβλήματα και αναγκάζεται η ομάδα να ψάχνει γήπεδα (όπως γινόταν τα τελευταία χρόνια) για να προπονείται.

Η διοίκηση έκανε λοιπόν πράξη την επιθυμία του νέου τεχνικού διευθυντή της «Βασίλισσας» και έτσι εδώ και μία περίπου εβδομάδα οι εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου θυμίζουν στην κυριολεξία… εργοτάξιο, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες μας, με στόχο να δημιουργηθεί πλέον ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για την τοποθέτηση χλοοτάπητα στο κάτω γήπεδο, ο οποίος θα είναι προδιαγραφών Σούπερ Λιγκ, ενώ θα γίνουν βελτιωτικά έργα (κυρίως στο αποστραγγιστικό) και στο επάνω γήπεδο, ώστε να μην αντιμετωπίζει προβλήματα με τις βροχοπτώσεις.

Ακόμη, θα γίνουν σοβαρές παρεμβάσεις και στο κτήριο του αθλητικού κέντρου, με την… εκ βάθρων ανακαίνιση των αποδυτηρίων της ομάδας, των γραφείων αλλά και του γυμναστηρίου, όπου θα τοποθετηθούν νέα όργανα και σάουνα!

Παρεμβάσεις θα γίνουν και στους υπόλοιπους βοηθητικούς χώρους του αθλητικού κέντρου Ταγαροχωρίου, το οποίο θα εκσυγχρονιστεί σε μεγάλο βαθμό ώστε να είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει τις πραγματικές ανάγκες της ομάδας.