ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΒΕΡΟΙΑ: Εντυπωσιακό φινάλε για την Κ20!! (φωτο)

Εντυπωσιακό φινάλε πραγματοποίησε η ομάδα Κ20 της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ στο φετινό πρωτάθλημα Νέων της Σούπερ Λιγκ!

Οι «κυανέρυθροι», στο τελευταίο ματς της σεζόν (εξ αναβολής για την 21η αγωνιστική) επικράτησαν με 1-0 του πρωταθλητή Ολυμπιακού στο Δημοτικό στάδιο και έσπασαν το αήττητό του, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια άκρως επιτυχημένη χρονιά καθώς τερμάτισαν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ στο 16ο λεπτό με τον Στέφανο Ντόγο, ο οποίος με εκπληκτική προσπάθεια και άψογο σουτ από το ύψος της περιοχής δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Οι φιλοξενούμενοι, που στο τελευταίο 20λεπτο έπαιξαν με παίκτη λιγότερο λόγω τραυματισμού του Μανθάτη (είχαν γίνει και οι 3 αλλαγές), πίεσαν περισσότερο στην επανάληψη και στο τελευταίο λεπτό έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρουν αλλά ο Βασιλειάδης με σωτήρια επέμβαση κράτησε το σπουδαίο τρίποντο για την ομάδα του!

ΒΕΡΟΙΑ: Βασιλειάδης, Παναγιωτίδης, Αναστασιάδης, Γιαννόπουλος, Τούφας, Παπαγεωργίου, Καψάλης (46’ Μαγγίζης), Νικολαϊδης, Ντόγος, Ξόμπλιος (65’ Νταβίντ), Μεληκιώτης (80’ Ναυρινιάδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ηλιάδης, Ρεντζής, Τόλι, Σάλιακας, Βούρος, Καραχάλιος (35' Ανδρούτσος), Μακροστέργιος (45' Βέργος), Λάτσι, Χαντζάρας (35' Μανθάτης), Γαρεφαλάκης, Ιγνατίδης.