ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 961 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Στην λίστα και ο Μερεμπασβίλι (video)

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζουν τον προγραμματισμό τους ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου στη «Βασίλισσα του βορρά».

Εκτός από τις ανανεώσεις με τους ποδοσφαιριστές που τα συμβόλαιά τους λήγουν τον Ιούνιο (ήδη επέκτειναν την συνεργασία τους οι Καλί και Όστοϊτς), οι ιθύνοντες της ομάδας προετοιμάζουν και τις μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνουν για την ενίσχυση του ρόστερ, αφού τη νέα σεζόν οι στόχοι θα είναι υψηλοί.

Έτσι, μετά τον Φερνάντο Ουσέρο οι «κυανέρυθροι» εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις ικανών ποδοσφαιριστών, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και το όνομα του πρώην παίκτη του Ο.Φ.Η., Γκεόργκι Μερεμπασβίλι

Ο 28χρονος Γεωργιανός μεσοεπιθετικός έχει αρκετά από τα στοιχεία που αρέσουν στους Βεροιώτες και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές μαζί του, ώστε να φορέσει τη νέα σεζόν την φανέλα της «Βασίλισσας».

Κατά τα λοιπά, η σεζόν τελείωσε και τυπικά για τους «κυανέρυθρους» μιας και το πρωί της Πέμπτης (21/05) πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση για το 2014-15. Το νέο ραντεβού θα δοθεί πιθανότατα στις αρχές Ιουλίου, ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο.