ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1378 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Προπονητής, μεταγραφές και ανανεώσεις στο προσκήνιο

ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ Ο ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΟΥΣΕΡΟ!

Η ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της «Βασίλισσας του βορρά» στο φετινό πρωτάθλημα της Super League δρομολογεί τις εξελίξεις, που έχουν να κάνουν με την πρόσληψη του νέου προπονητή και τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ωστόσο, τα πάντα είχαν «παγώσει» τις τελευταίες μέρες λόγω των δικαστικών εξελίξεων που υπήρχαν, όμως η αθωωτική απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League, επιτρέπει πλέον στους «κυανέρυθρους» να ξεκινήσουν απερίσπαστοι τον προγραμματισμό τους για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Ήδη, ο νέος τεχνικός διευθυντής της «Βασίλισσας» Ζήσης Βρύζας σε συνεργασία με τον πρόεδρο Θόδωρο Καρυπίδη και τα μέλη της διοίκησης, έκανε τις πρώτες επαφές με ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, ώστε να βολιδοσκοπηθούν οι προθέσεις τους για το αν επιθυμούν να παραμείνουν στην ομάδα. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα όσον αφορά αυτούς που θα ανανεώσουν την συνεργασία τους με την ομάδα και αυτούς που θα αποχωρήσουν από το έμψυχο δυναμικό.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, στα τέλη Ιουνίου λήγουν τα συμβόλαια 18 ποδοσφαιριστών και αυτοί είναι οι Χομσίογλου, Ραούλ Μπράβο, Καλί, Καταλά, Βέρτζος, Καλτσάς (έκλεισε στον Παναθηναϊκό), Βεργώνης, Όστοϊτς, Κάμπορα, Νέτο, Μπαργκάν, Ντουμίτρου, Άρτσε, Αμαραντίδης, Μπαλάφας, Καμπαγιέρο, Παυλίδης, Μπεν (έκλεισε στον Ολυμπιακό).

Στην συνέχεια και αφού ξεκαθαρίσει το θέμα των ανανεώσεων, θα ξεκινήσει το στήσιμο της νέας ομάδας με άμεση προτεραιότητα στο θέμα της πρόσληψης νέου προπονητή (φαβορί παραμένει ο Βλάνταν Ίβιτς όμως στην λίστα υπάρχουν και ονόματα έμπειρων τεχνικών).

Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες της ομάδας θα προχωρήσουν στην ενίσχυση του ρόστερ με ικανότατους παίκτες, αφού οι στόχοι για τη νέα αγωνιστική σεζόν είναι υψηλοί και φτάνουν μέχρι την είσοδο της «Βασίλισσας» στα πλέι οφ!

Ήδη γίνονται επαφές με πολλούς παίκτες, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και το όνομα του γνώριμού μας από την επιτυχημένη θητεία του στον Αστέρα Τρίπολης, του 31χρονου Ισπανού μέσου Φερνάντο Ουσέρο, τον οποίο πριν λίγους μήνες ήθελαν ο Ολυμπιακός, ο Π.Α.Ο.Κ. και η Α.Ε.Κ.!

Βελτιωτικά έργα στο Ταγαροχώρι

Ένα ακόμη ζήτημα που απασχολεί τον Ζήση Βρύζα είναι και αυτό των βοηθητικών εγκαταστάσεων της ομάδας. Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ έμεινε σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από τα όσα είδα στο γυμναστήριο και στα γήπεδα του Ταγαροχωρίου, ωστόσο ζήτησε να γίνουν κάποια βελτιωτικά έργα στους αγωνιστικούς χώρους των δύο γηπέδων, ώστε τον χειμώνα να μην υπάρχουν προβλήματα και αναγκάζεται η ομάδα να ψάχνει γήπεδα (όπως γινόταν τα τελευταία χρόνια) για να προπονείται.

Να σημειωθεί, ότι έχουν γίνει επαφές και με τους ανθρώπους που έχουν στην κατοχή τους τα διπλανά χωράφια από το αθλητικό κέντρου του Ταγαροχωρίου, ώστε να αγοραστούν από την ΠΑΕ και να γίνει επέκταση με νέα γήπεδα και βοηθητικούς χώρους!