ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2155 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Αποχαιρέτησαν 13 ποδοσφαιριστές!

Η ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της «Βασίλισσας του βορρά» στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ δρομολόγησε την αποχώρηση πολλών ποδοσφαιριστών από το ρόστερ της.

Έτσι, την Παρασκευή (15/05) και μετά το τέλος της προπόνησης, ούτε ένας, ούτε δύο αλλά 13 ποδοσφαιριστές, τα συμβόλαια των περισσοτέρων από τους οποίους λήγουν το καλοκαίρι, αναχώρησαν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους! Το αν θα επιστρέψουν ή όχι στην ομάδα για την έναρξη της νέας προετοιμασίας θα φανεί το προσεχές διάστημα, μιας και ο τεχνικός διευθυντής Ζήσης Βρύζας, ο οποίος έπιασε ήδη δουλειά και είναι παρών καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ, όπως και ο νέος προπονητής (πιθανόν ο Βλάνταν Ίβιτς), θα αποφασίσουν από κοινού για τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια θα ανανεωθούν.

Οι 13 παίκτες που αποχώρησαν είναι οι Τζινάρ, Καταλά, Βέρτζος, Όστοϊτς, Νέτο, Μαλόν, Μπατιόν, Μπαλάφας, Καμπαγιέρο, Παυλίδης, Καλτσάς, Μπαργκάν και Ντουμίτρου. Σε αυτούς θα πρέπει να προσθέσουμε και τους Μπεν και Χομσιόγλου που έφυγαν πρόωρα από το «κυανέρυθρο» ρόστερ, ο πρώτος λόγω του σοβαρού τραυματισμού του και ο δεύτερος λόγω στρατιωτικού.

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να αποχωρήσουν και οι Ραούλ Μπράβο, Βάσκες, Βεργώνης, Εσπάρθα και Κάμπορα, ενώ όσοι παραμείνουν θα συνεχίσουν τις προπονήσεις (σε πιο χαλαρούς ρυθμούς) μέχρι και τα τέλη του μήνα.