ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 700 φορές

Χάβος: «Γράψαμε ιστορία…»

Στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ο προπονητής των γηπεδούχων Μάκης Χάβος είπε πως φέτος έγινε μια τεράστια προσπάθεια και η ομάδα του κατάφερε να τερματίσει στην καλύτερη θέση στην ιστορία της, κάνοντας ρεκόρ συγκομιδής βαθμών.

«Αυτά μένουν και όταν βάζεις το όνομα σου στην ιστορία μιας μεγάλης ομάδας όπως ο Παναιτωλικός, είναι σημαντικό και αυτό με κάνει ακόμη πιο χαρούμενο», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι, είπε πως από τη μια είναι χαρούμενος αλλά από την άλλη δυσαρεστημένος, αφού «… φτάναμε με σχετική ευκολία στα 16 μέτρα και ήμασταν πολύ επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια. Και όσο συμβαίνει αυτό, ο αντίπαλος παίρνει μέτρα και δημιούργησε θέματα, που εμένα δεν μου αρέσουν. Ευτυχώς ήρθε το γκολ του Μορένο και ελευθερώθηκαν τα παιδιά που στη συνέχεια προσπάθησαν να δώσουν ένα καλό τέλος».

Απαντώντας σε ερωτήσεις μίλησε για τον Μαρτίνες λέγοντας πως όλοι θα πρέπει να είναι χαρούμενοι που πάει σε μια μεγάλη ομάδα αλλά παράλληλα και να είναι στενοχωρημένοι που ένας τέτοιος παίκτης που είναι «κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο» φεύγει από το Αγρίνιο. «Μετά τη φυγή του Μπακάκη έχουμε και τον Μαρτίνες που πάει σε μια μεγάλη ομάδα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο: Πουλάς – αγοράζεις», τόνισε ο προπονητής του Παναιτωλικού.

Παράλληλα επιχείρησε και έναν σύντομο απολογισμό της φετινής εμφάνισης της ομάδας στο πρωτάθλημα , σημειώνοντας πως μετά την 6η αγωνιστική άρχισε να παίζει καλό ποδόσφαιρο και πως έγινε πολύ μεγάλη δουλειά στον τομέα των τοποθετήσεων των παικτών που είναι πίσω από τη μπάλα. «Προσπαθήσαμε ώστε να μην έχουμε θέματα στο του αντιπάλου. Είχαμε ένα κενό έξι με επτά παιγνίδια που ήταν φυσιολογική, το θέμα είναι να ανακάμψεις και πιστεύω ότι κλείσαμε καλά τη χρονιά».

Ως προς τις συζητήσεις του με την διοίκηση είπε πως είναι πολύ σημαντικό να μιλήσει με τον πρόεδρο κ. Κωστούλα «γιατί είναι πολλά τα θέμα προς συζήτηση και είναι σημαντικό πριν μιλήσω με τον καθ’ ύλην αρμόδιο, δεν μπορώ να πω τίποτε τώρα» , είπε χαρακτηριστικά, ανακοινώνοντας πως αυτή η συνάντηση ίσως γίνει μέσα σε αυτήν την εβδομάδα.

Τέλος, είπε πως στόχος για του χρόνου θα πρέπει να είναι τουλάχιστον η έκτη θέση και υπογράμμισε αυτό που και άλλες φορές έχει πει φέτος: Ότι η φετινή χρονιά θα ρέπει να είναι «οδηγός» για τον Παναιτωλικό. «Την καινούργια χρονιά τουλάχιστον για να είσαι επιτυχημένος, πρέπει να βγεις έκτος. Από εκεί και κάτω είναι αποτυχία», σημείωσε  με νόημα.

Πηγή: agriniopress.gr