ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 805 φορές

Χριστοφορίδης: «Mας αδικεί το αποτέλεσμα»

«Mας αδικεί το αποτέλεσμα» είπε συμπερασματικά στην συνέντευξη τύπου των προπονητών, μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ του Παναιτωλικού και της ΒΕΡΟΙΑΣ, ο "υπηρεσιακός" προπονητής της "Βασίλισσας" Δημήτρης Χριστοφοριδης.

Ο νεαρός τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του είχε οκτώ τελικές προσπάθειες στο δεύτερο μέρος και στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο, παρά τις πολλές ελλείψεις βασικών παικτών που είχε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έγινε ένα παιχνίδι ανοιχτό, με πολλές φάσεις και από τις δύο ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος από εμάς και υπήρχε ένα δεκάλεπτο στο οποίο έχασε αρκετές ευκαιρίες, όμως το δεύτερο ημίχρονο ανήκε αποκλειστικά στη ΒΕΡΟΙΑ.

Είχαμε πάνω από οκτώ τελικές προσπάθειες και δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ από μία στημένη φάση. Παρά τις απουσίες εφτά βασικών ποδοσφαιριστών που είχε η ομάδα, τα παιδιά δείξανε πάρα πολύ καλή εικόνα, παλέψανε το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό και θεωρώ ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί.

Θέλω να ευχηθώ καλό καλοκαίρι σε όλους, καλή ξεκούραση, συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό και συγχαρητήρια στον Μάκη Χάβο. Επίσης συγχαρητήρια και στη διαιτησία που ήταν άριστη», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε. «Εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται για την οργάνωση της νέας χρονιάς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στα παιδιά της ΒΕΡΟΙΑΣ για όλη τους την προσπάθεια στη χρονιά που πέρασε και να τους ευχηθώ ότι καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας τους».