
- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 1233 φορές
Ηττήθηκε στην Ξάνθη η Κ20 της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ
Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε το μεσημέρι του Σαββάτου η ομάδα Κ20 της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ από την αντίστοιχη της SkodaΞάνθης, στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Πηγαδίων.
Οι γηπεδούχοι χωρίς να είναι καλύτεροι, ήταν πιο ουσιαστικοί στο παιχνίδι τους και έφτασαν στη νίκη με τέρματα που πέτυχαν οι Ορφανίδης (67’) και Ψυρρας (89’).
Να σημειωθεί ότι οι «κυανέρυθροι» τελείωσαν το παιχνίδι με 9 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα των Κισκερίδη (82’) και Αλιατίδη (87’) από τον διαιτητή Δρούζας (ΕΠΣ Θράκης).
SKODA ΞΑΝΘΗ: Ζλατίνης, Λάσπατζης (66’ Λαζαρίδης), Κολλαράς, Καρυπιάδης, Παπαδιώτης, Κούτρας (46’ Ψύρρας), Χατζητερζόγλου, Γούλας (60’ Ορφανίδης Λ.), Φασίδης, Ορφανίδης Π., Πασχαλάκης.
ΒΕΡΟΙΑ: Αργυρόπουλος, Ρογγότης, Αλιατίδης, Κιοσκερίδης, Τακίδης (55’ Λουμάνι), Τάνης, Ντόγος (46’ Μελικιώτης), Παπαγεωργίου, Γιαννόπουλος (66’ Πέτκος), Στασινόπουλος, Χαραλαμπίδης.
Σχετικά Άρθρα
-
Ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στην ΑΕ Αλεξάνδρειας - Αναβλήθηκε η Γ.Σ.
-
Έχασε στα πέναλτι την 3η θέση η Κ-17 της Βέροιας από τον Παναθηναϊκό Θεσσαλονίκης
-
Μήπως ήρθε η ώρα για παρεμβάσεις στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας;
-
Σέντρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων - Το αναλυτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης