
- ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
- Posted
- Διαβάστηκε 216 φορές
- Φωτορεπορτάζ
Με νίκη επί του Παλαιοχωρίου ξεκίνησε ο Άγιος Γεώργιος το νέο πρωτάθλημα (φωτο)
Ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου ξεκίνησε νικηφόρα το νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Ημαθίας, επικρατώντας 3-1 του νεοφώτιστου Άρη Παλαιοχωρίου στην πρεμιέρα.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ νωρίς, με τη συμπλήρωση 10 λεπτών στο ματς, με τον Τριανταφυλλόπουλο, αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα. Ο Πρόιος ισοφάρισε λίγα λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, ενώ με το ξεκίνημα της επανάληψης ο ίδιος παίκτης πέτυχε και το 2-1, δίνοντας προβάδισμα στον Απόλλωνα. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 83’ ο Μεντανίδης, κλείνοντας με ιδανικό τρόπο το παιχνίδι για την ομάδα του Αγίου Γεωργίου.
Με αυτή τη νίκη, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με αυτοπεποίθηση τη φετινή σεζόν και δείχνουν έτοιμοι για δυνατές μάχες στο πρωτάθλημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα παλέψουν για ένα καλό πλασάρισμα στη βαθμολογία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 22/09...
Δείτε παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα από την αναμέτρηση
Φωτορεπορτάζ
https://www.kerkidasport.gr/home/ola-ta-arthra/36745-me-niki-epi-tou-palaioxoriou-ksekinise-o-agios-georgios-to-neo-protathlima-foto#sigProId722d18831c