
- ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
- Posted
- Διαβάστηκε 380 φορές
Σε αναζήτηση νέας ομάδας ο πολύπειρος Γιώργος Κίτσας
Ο έμπειρος επιθετικός Γιώργος Κίτσας, βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, μετά τη φετινή του παρουσία στην ΑΕ Καψόχωρας.
Ο ικανότατος σκόρερ δηλώνει έτοιμος να ενισχύσει ομάδα με υψηλούς στόχους για τη νέα σεζόν, είτε αυτή αγωνίζεται στην Α' είτε στη Β' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας.
Με πλούσια καριέρα σε συλλόγους όπως η ΑΕ Αλεξάνδρειας, ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, ο Απόλλων Κρύας Βρύσης, η Αναγέννηση Κολινδρού, ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, η Θύελλα Σαρακηνών, ο Εορδαϊκός, η Αναγέννηση Κολινδρού, ο Βατανιακός και η Νίκη Αγκαθιάς, ο "Γκόγκιτς" έχει αφήσει το στίγμα του σε όλα τα γήπεδα που αγωνίστηκε.
Παρά την πολυετή εμπειρία του, παραμένει διψασμένος για γκολ και διακρίσεις, με αρκετές ομάδες ήδη να εξετάζουν την περίπτωσή του.