ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επιτυχημένος ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Κρητικών Ημαθίας

Με ασταμάτητο χορό και με κρητική παραδοσιακή μουσική, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Απριλίου, ο ετήσιος χορός του συλλόγου Κρητικών Ν. Ημαθίας, του οποίου οι άνθρωποι δείχνουν με διάρκεια και πίστη ότι η διατήρηση της πολιτιστικής παράδοσης και η σύσφιξη των σχέσεων, μπορούν να επιτευχθούν!

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κτήμα Γκαντίδη στη Βέροια με τον   μοναδικό Αντώνη Μαρτσάκη και το συγκρότημα του, να «απογειώνει» την διασκέδαση και να κρατάει το κέφι αμείωτο μέχρι το πρωί.

Τη βραδιά άνοιξαν χορευτικά, οι μικροί χορευτές του συλλόγου (παιδικό τμήμα) που με καμάρι παρουσίασαν στον κόσμο το έργο που γίνεται στο σύλλογο, ενώ ακολούθησαν το τμήμα των ενηλίκων και τέλος το... βαρύ πυροβολικό, το τμήμα επιδείξεων, που εκπροσωπεί επάξια το Σύλλογο σε Ελλάδα και εξωτερικό. Όπως ήταν φυσικό η πίστα σείστηκε και ο κόσμος ενθουσιάστηκε από το μοναδικό αυτό θέαμα.

Το παρόν έδωσαν κρητικοί από όλη την Ημαθία, Σύλλογοι Κρητών από του γύρω Νομούς (Θεσσαλονίκη, Γιαννιτσά, Έδεσσα, Κατερίνη, Κοζάνη, Πτολεμαϊδα κλπ), από λάτρεις της κρητικής μουσικής και παράδοσης, πολλή νεολαία, η αδελφοποιημένη με τον Σύλλογο Κρητικών Ημαθίας, Εύξεινος Λέσχη Βέροιας καθώς επίσης και πολλοί τοπικοί σύλλογοι . Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, ο βουλευτής Ημαθίας Βασίλης Κοτίδης, ο αντιδήμαρχος Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας Λεωνίδας Ακριβόπουλος κ.α., ο συνταγματάρχης Κουτσαντάς Χρήστος και η πολιτευτής κα Αραμπατζή.

Την βραδιά άνοιξε ο πρόεδρος του Συλλόγου Στέλιος Αλιγιζάκης και αφού καλωσόρισε τον κόσμο, ευχαρίστησε χορηγούς και υποστηρικτές του Συλλόγου αλλά και τους δωροθέτες, των δώρων που προσφέρθηκαν κατά την διάρκεια της βραδιάς μέσω λαχειοφόρου. Ακολούθησε η απονομή τιμητικής πλακέτας σε δύο παιδιά του Συλλόγου, την Μαρίνα Ταμπακάκη για την εισαγωγή της στην Ιατρική και τον Βαγγέλη Στεφανάκη για την εισαγωγή του στο Φυσικό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνεται την χαρά και την ανάγκη να ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά τα  μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για την συγκλονιστική παρουσία τους στον ετήσιο χορό και για τη ζεστή και εγκάρδια ανταπόκριση στο κάλεσμα μας.

Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά να ξανά γλεντήσουμε παρέα.