ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σοκαριστικές εικόνες από το θανατηφόρο τροχαίο που έγινε στην Πατρίδα Βέροιας!

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 1ης Απριλίου στην Πατρίδα Βέροιας, στο ύψος του γηπέδου της τοπικής ομάδας.

Συγκεκριμένα, ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό κάτοικο Νάουσας, με κατεύθυνση από Βέροια προς Νάουσα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε επάνω σε στάσης λεωφορείων, όπου περίμεναν τη συγκοινωνία δυο γυναίκες, μια 68χρονη και μια 20χρονη, τις οποίες και παρέσυρε.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, η ηλικιωμένη γυναίκα που ήταν σύζυγος του παλιού μέλους της διοίκησης της ΠΑΕ Βέροια (επί προεδρίας Τσαμήτρου) Σαράντη Αγγελακόπουλου, απογειώθηκε κυριολεκτικά και περνώντας ανάμεσα από την πέργκολα παρακείμενης κατοικίας, προσγειώθηκε στο τσιμέντο της αυλής, χάνοντας τη ζωή της!

Η νεαρή κοπέλα, που διέμενε σε χωριό της Πέλλας και βρέθηκε στην Πατρίδα για επίσκεψη σε φιλικά πρόσωπα, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας, όπου δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά της.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου επικαλέστηκε αδιαθεσία και λόγω αυτής, διατείνεται ότι έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με συνέπεια να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να προκαλέσει το ατύχημα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

Σήμερα (1 Απριλίου 2024) και ώρα 09:40 περίπου, στο 6 ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Βέροιας – Σκύδρας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου και παρέσυρε 68χρονη ημεδαπή γυναίκα και 20χρονη αλλοδαπή γυναίκα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους.

Ο 64χρονος οδηγός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίζεται σχετική δικογραφία.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.