ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1890 φορές

Τελειώνει τις μεταγραφές με ακόμα δύο προσθήκες η Βέροια - Ενσωματώθηκε ο Ισαακίδης

Με χαμόγελα -μετά το διπλό στην Επανομή- και σε υψηλούς ρυθμούς, ξεκίνησε τη Δευτέρα (22/1) η προετοιμασία του ΝΠΣ Βέροια για το κρίσιμο εντός έδρας ματς που ακολουθεί με τον Αετό Βαρβάρας.

Στην προπόνηση συμμετείχε κανονικά ο Φώτης Πανταζέλος, του οποίου το δελτίο αναμένεται να είναι έτοιμο για το παιχνίδι με την ομάδα της Χαλκιδικής, ενώ στην ομάδα ενσωματώθηκε και ο Κώστας Ισαακίδης που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θα υπολογίζεται από τη μεθεπόμενη αγωνιστική.

Ο Βασίλης Φασίδης, που αποχώρησε με ενοχλήσεις στον αστράγαλο από το ματς της Επανομής, γυμνάστηκε μόνος του και τις επόμενες μέρες θα ανεβάσει ρυθμούς, ώστε να βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του για το ματς της Κυριακής με τον Αετό Βαρβάρας.

Όσον αφορά την ενίσχυση, μέχρι το τέλος της εβδομάδας που λήγει και η χειμερινή μεταγραφική σεζόν, θα υπάρξουν δύο ακόμη προσθήκες. Αν δεν αποκτηθούν τελικά οι Ιωαννίδης και Γιαννόπουλος από την Αγία Μαρίνα, τότε οι «κυανέρυθροι» θα προχωρήσουν σε άλλους παίκτες που αγωνίζονται στις θέσεις του τερματοφύλακα και του κεντρικού αμυντικού, με τους οποίους βρίσκονται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις.