ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1141 φορές

Με μία απουσία στην Καβάλα ο ΝΠΣ Βέροια

Πολύ δύσκολη αποστολή έχει την Κυριακή (10/12) ο ΝΠΣ Βέροια, καθώς αγωνίζεται στην Καβάλα με την πρωτοπόρο τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Οι "αργοναύτες" μπορεί να γνώρισαν την περασμένη αγωνιστική την πρώτη τους ήττα από τον Μέγα Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας, όμως συνεχίζουν να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση της ανόδου στο φετινό πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Έτσι, το έργο των "κυανέρυθρων" φαντάζει κάτι παραπάνω από δύσκολο, ωστόσο θα πάνε στην πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας για να πιστοποιήσουν την ανοδική πορεία στην οποία βρίσκονται τις τελευταίες αγωνιστικές και να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής της Βεροιώτικης ομάδας Γιάννης Πολλαετίδης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, με εξαίρεση τον τιμωρημένο με κάρτες Κουτσούκη. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι του Σαββάτου (9/12) και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα της Καβάλας.