ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τεράστιο "τρίποντο" της Αγίας Μαρίνας επί της πρωτοπόρου Καβάλας!

Την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας πέτυχε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας και μάλιστα επί της πρωτοπόρου Καβάλας με 1-0, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής!

Η ομάδα της Ημαθίας, με γκολ του Λέκα στο 26ο λεπτό, με δυνατό συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής, έφτασε σε ένα τεράστιο "τρίποντο" που της δίνει πλέον ελπίδες για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος!

Αγωνιστικά, οι Καβαλιώτες είχαν τα ηνία του αγώνα χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Ιωαννίδη, έχοντας κάποιες καλές στιγμές στο 29' με τον Χατζή, στο 57' με τον Παπαδόπουλο, στο 70' με τον Γκέκα και στο 87' με τον Αλτιντζή.

Από την πλευρά τους οι Ημαθιώτες αμύνθηκαν σωστά και με περίσσιο πάθος έφτασαν στην σπουδαιότερη νίκη της ιστορίας τους!

Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ (Παναγιωτίδης): Ιωαννίδης, Θυμιόπουλος (25' Αντωνίου), Αναστασιάδης, Γιαννόπουλος, Ράδης, Σό, Λέκα (75' Τέγος), Ακένα (75' Γιαγτζίδης), Σιούκας (60' Τότσκα), Μουστάκας (75' Βλαχούδης), Καραγιάννης.

ΚΑΒΑΛΑ (Καβακάς): Αστράς, Καζαντζίδης, Σμίλτος (76′ Α. Δερμιτζάκης), Περδίκης (66′ Ιωαννίδης), Δημητριάδης, Σαλπιγγίδης (46′ Αλτιντζής), Γκέντσογλου, Γιαγτζίδης (33′ Δαλιανόπουλος), Χατζής (46′ Καρακώστας), Παπαδόπουλος, Γκέκας.