ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ένα κλείνει, ένα ανοίγει στην δημοτική αγορά

Ένα σούπερ μάρκετ έκλεισε και ένα νέο σούπερ μάρκετ ανοίγει. Ο λόγος για το σούπερ μάρκετ που λειτουργούσε στο κτήριο της δημοτικής αγοράς της Βέροιας το οποίο έκλεισε πριν λίγες μέρες. 

Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι στον ίδιο χώρο πρόκειται να ανοίξει νέο σούπερ μάρκετ και μάλιστα γνωστής στο επάγγελμα οικογένειας της Βέροιας.

Πάντως πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι το κτήριο της δημοτικής αγοράς θα πρέπει να αξιοποιηθεί διαφορετικά είτε σε σύγχρονη μορφή ενός mall, ή με την παλιά της μορφή που να συνάδει με την παλιά Βέροια, μια μικρή «Βαρβάκειο» της Αθήνας ή το «Μοδιάνο» της Θεσσαλονίκης.

Το κτήριο έγινε για συγκεκριμένο σκοπό με …αποτυχημένο όνομα («Γεώργιος Γεννηματάς» για λαϊκή αγορά δεν ταιριάζει»). Ωστόσο υπάρχουν και μερικοί συμπολίτες με που έχουν την «τρελή» πρόταση το κτήριο της δημοτικής αγοράς να μετατραπεί σε κλειστό πάρκινγκ, αυτοκινήτων με την ενίσχυση των στατικών του. Θα είναι πολύ πιο χρήσιμο στο οξύ πρόβλημα στάθμευσης που υπάρχει στο κέντρο της πόλης, από την στέγαση σ΄ αυτό γραφείων μικρών συνδικαλιστικών σωματείων.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΒΕΡΟΙΑ" (20/11/23)