ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Συνεχίζεται η προσπάθεια για την εύρυθμη κυκλοφορία στην πόλη της Βέροιας

Συνεχίζεται η προσπάθεια του νέου διοικητή της τροχαίας Θωμά Νιώπα, της καλυτερης αστυνόμευσης για την εύρυθμη κυκλοφορία στην πόλη της Βέροιας.

Συγκεκριμένα:

1. Μπήκαν σε καίρια σημεία (κυρίως γωνίες οδών) νερομπαριέρες με το λογότυπο "POLICE", για διευκόλυνση της κυκλοφορίας .

2. Ενημερώθηκαν οι επιχειρήσεις courier, ο Εμπορικός Σύλλογος και τα καταστήματα εστίασης, ώστε οι δικυκλιστές courier να μην εισέρχονται στους πεζόδρομους του κέντρου και γενικότερα να προσέχουν την οδηγική τους συμπεριφορά (ταχύτητα, χρήση κινητού, κίνηση σε μονόδρομους, πεζοδρόμια κλπ). Υπόψη, ότι έχει δοθεί από τον Δήμο μία άδεια διέλευσης ανά επιχείριση courier για αυτοκίνητο. Θα επακολουθήσουν αυστηροί έλεγχοι.

3. Ενημερώθηκε η Ομοσπονδία των επαγγελματιών και βιοτεχνών, ώστε οι επαγγελματίες οδηγοί (υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, ξυλουργοί κλπ) να μην σταθμεύουν στις θέσεις φορτοεκφόρτωσης, διότι εκεί πραγματοποιούνται ολιγόλεπτες φορτοεκφορτώσεις προϊόντων και όχι στάθμευση των επαγγελματικών οχημάτων με τις ώρες. Επίσης, στις πινακίδες που δεν αναγράφεται ωράριο η απαγόρευση ισχύει όλο το 24ωρο.