ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επεισόδιο με Κούγια στο ΒΕΡΟΙΑ - Ηρακλής (φωτο - βίντεο)

Λίγα λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, στον αγώνα της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Ηρακλή, υπήρξε επεισόδιο στην κερκίδα των επισήμων μεταξύ του Αλέξη Κούγια και φιλάθλων των γηπεδούχων!

Ο γνωστός ποινικολόγος εμφανίστηκε στις κερκίδες λίγο μετά την έναρξη του ματς (με το που μπήκε πέτυχε το 0-1 ο Ηρακλής), και ενώ όλα φαινόταν να κυλούν ήρεμα, στο 40' περίπου της αναμέτρησης ξαφνικά υπήρξε κάποια "σπίθα" που προκάλεσε την "φωτιά"!

Κάποιοι φίλαθλοι του είπαν κάτι, αυτός αντέδρασε και στη συνέχεια για περίπου 5 λεπτά γενικεύτηκε το επεισόδιο, πετάχτηκαν κάποια αντικείμενα εκατέρωθεν, υπήρξαν φτυσιές (δείτε το βίντεο), ενώ τα πράγματα ηρέμησαν μόλις οι αστυνομικές δυνάμεις μετέφεραν τον Αλέξη Κούγια σε διπλανή θύρα που ήταν κάποιοι φίλοι του Ηρακλή, οι οποίοι μάλιστα τον χειροκρότησαν!

Υπενθυμίζεται ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΟΤ Ηρακλή, Στράτος Ευγενίου ανακοίνωσε προ ημερών ότι ο Κούγιας θα πάρει το 33% των μετοχών και θα είναι ο νέος πρόεδρος, όμως η είσοδός του στην ΠΑΕ βρίσκεται στον «αέρα» λόγω αντιδράσεων των οργανωμένων οπαδών.

Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες από το συμβάν: