ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 688 φορές

Αμανατίδης: «Για τη νίκη στη Βέροια»

Το 2022 ήταν η χρονιά του Μακεδονικού καθώς επέστρεψε μετά από 32 χρόνια στην Σούπερ Λιγκ 2 και στο δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς είναι έβδομος στην δεύτερη κατά σειρά εθνική κατηγορία, πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Ο προπονητής του Μακεδονικού Γιώργος Αμανατίδης μίλησε στην εφημερίδα Μetrosport για τη φετινή χρονιά, τη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου, το Πρωτάθλημα και το παιχνίδι με τη Βέροια.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Ο στόχος που είχαμε θέσει από την αρχή επιτεύχθηκε καθώς ήρθε η άνοδος μετά από 32 χρόνια στη Σούπερ Λιγκ 2. Ηταν ότι καλύτερο για εμάς, το διοικητικό συμβούλιο, το προπονητικό τιμ, τους ποδοσφαιριστές καθώς ανταμείφθηκαν οι κόποι μας. Αλλά και στο δεύτερο εξάμηνο είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο ενώ θα μπορούσαμε να έχουμε ακόμη δύο βαθμούς και να ήμασταν πολύ καλύτερα αλλά και σε αυτή τη βαθμολογική θέση θεωρώ ότι είμαστε αρκετά καλά. Δουλεύουμε καθημερινά ώστε να φέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και να τελειώσει γρήγορα το θέμα παραμονής. Από κει και πέρα θα μας φύγει και το άγχος, ώστε να παίξουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Στόχος είναι να πλασαριστούμε στις πρώτες θέσεις».

Αναφερόμενος συνολικά στο Πρωτάθλημα, τόνισε: «Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια. Ακόμη και τα φαβορί δυσκολεύονται να κερδίσουν τα παιχνίδια και δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων. Το Πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο εκτός κατά τη μεταγραφική περίοδο ενισχυθούν κάποιες ομάδες τόσο πολύ».

«Θέλουμε τη νίκη»

Την Πέμπτη ο Μακεδονικός παίζει στη Βέροια και ο προπονητής του Μακεδονικού τόνισε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Αλλαξε προπονητή και ίσως αυτό τους δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση και θέλουν να δείξουν πράγματα αλλά εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα. Δεν μας αγγίζει αυτό και πάμε για τη νίκη. Περιμένουμε να έρθει το παιχνίδι αυτό να πάρουμε τη νίκη ώστε να συνεχίσουμε σε αυτό που έχουμε θέσει ως στόχο».

Προπόνηση έκανε ο Μακεδονικός και την πρώτη μέρα του χρόνου όπως σχεδόν όλες οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2. Οσον αφορά το ρόστερ ίσως αποχωρήσουν ακόμη δύο παίκτες και αντίστοιχα έρθουν δύο τρεις παίκτες προκειμένου ο Μακεδονικός να είναι πιο δυνατός στη συνέχεια.

metrosport.gr