ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1759 φορές

Συμφώνησε με προπονητή η "Βασίλισσα"

Σε συμφωνία με προπονητή προχώρησε η διοίκηση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, δίνοντας τέλος στο... σήριαλ του αντικαταστάτη του Κώστα Ανυφαντάκη. 

Οι κυανέρυθροι έδωσαν τα χέρια με τον Κωνσταντίνο Βελιτζέλο, ο οποίος εκτός απροόπτου θα ανακοινωθεί και επίσημα την Πέμπτη 29/12 και θα κοουτσάρει την Βασίλισσα στο πρώτο ματς του 2023 με τον Μακεδονικό εντός έδρας. 

Ο 50χρονος τεχνικός βρέθηκε στην περσινή Super League 2 στον πάγκο του Αστέρα Βλαχιώτη, ενώ τα προηγούμενα χρόνια πέρασε από τον πάγκο της Ρόδου, του Αλμυρού, του Μακεδονικού, του Αρη Παλαιοχωρίου, της ΑΠΕ Λαγκαδά και της Νίκης Βόλου.

Η φετινή σεζόν τον βρήκε στον Αγροτικό Αστέρα όταν ο σύλλογος βρισκόταν σε αναμονή για το αν θα αγωνιστεί στην 2η κατηγορία και όχι στη Γ’ Εθνική.

Σημειώνεται ότι οι Βεροιώτες έκαναν κρούση και στον πρώην προπονητή της ΑΕΛ Παναγιώτη Γκουτσίδη, ο οποίος όμως αρνήθηκε ευγενικά λέγοντάς τους οτι αυτή τη στιγμή δεν επιθυμεί να εργαστεί.

Επισης, υπηρξε και η σκέψη να παραμείνει στον πάγκο ο Γιάννης Ματζιαρίδης, όμως τελικά δεν προχώρησε. 

Υπενθυμίζουμε ότι αρχικά οι κυανέρυθροι είχαν καταλήξει σε έναν εκ των Χαραλαμπίδη και Παναγόπουλου, ωστόσο δεν υπήρξε ταύτιση απόψεων στην διοίκηση για κάποιον από τους δύο και έτσι απορρίφθηκαν.