ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 849 φορές

Γιάννης Ματζιαρίδης: "Νίκη... ηρεμίας"

Μετά το σημαντικό διπλό που πέτυχε η ΒΕΡΟΙΑ στο "Γ. Καμάρας" της Ριζούπολης επί του Παναθηναϊκού Β' (1-2), ο "υπηρεσιακός" τεχνικός της "Βασίλισσας" Γιάννης Ματζιαρίδης μίλησε στο kerkidasport.gr για τις εντυπώσεις του από τον αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί και ο αντίπαλος μας δημιούργησε προβλήματα, χωρίς όμως να έχει τις μεγάλες ευκαιρίες. Το γκολ που δεχθήκαμε ήταν στην ουσία αυτογκόλ. Προσπαθήσαμε μετά από αυτό το τέρμα να βρούμε τον ρυθμό μας, να πάρουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, κάτι όμως που δεν καταφέραμε.

Στο ημίχρονο μιλήσαμε με τους παίκτες και μπήκαμε με διαφορετικό πρόσωπο στο γήπεδο στην επανάληψη, ενώ βοήθησαν πολύ και τα παιδιά που πέρασαν ως αλλαγές.

Κυριαρχήσαμε, πετύχαμε δύο γκολ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και ένα τρίτο.

Η νίκη αυτή, πέρα από τους 3 βαθμούς, θα φέρει μία ηρεμία στην ομάδα, που την χρειαζόμασταν για τα παιχνίδια που ακολουθούν, ενώ θα μας επιτρέψει να δούμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια.

Πέρα από τους τρεις βαθμούς, εκείνο που κρατάμε κυρίως είναι η αντίδραση που έβγαλαν τα παιδιά σε έναν ακόμη αγώνα".

Σε ερώτηση για το πού οφείλεται αυτή η διαφορά απόδοσης από το πρώτο στο δεύτερο ημίχρονο, απάντησε:

"Αργούμε να μπούμε στον ρυθμό του παιχνιδιού αν και στις προπονήσεις το δουλεύουμε αυτό, αλλά στα τρία τελευταία παιχνίδια δεν μας βγαίνει. Μπορεί να έχει να κάνει και με το άγχος, το οποίο φαίνεται περισσότερο στο ξεκίνημα των αγώνων, αλλά όσο περνάει ο χρόνος ανεβάζουμε την απόδοσή μας και αυτό είναι το θετικό".