ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1364 φορές

Χωρίς Μαραγκό η ΒΕΡΟΙΑ με Θεσπρωτό - Παρελθόν ο διευθυντής γραφείων!

Χωρίς τον αρχηγό της θα αγωνιστεί η ΒΕΡΟΙΑ το Σάββατο (8/10, 16:00) στην Ηγουμενίτσα κόντρα στον τοπικό Θεσπρωτό, στο παιχνίδι που θα ανοίξει την αυλαία της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Στέλιος Μαραγκός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που υπέστη στην προθέρμανση του αγώνα Κυπέλλου με τα Χανιά και έτσι δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του προπονητή του για το νοκ άουτ ματς απέναντι στην ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα. 

Την θέση του στην αρχική 11αδα θα πάρει εκτός απροόπτου ο Απόστολος Στίκας, ενώ οι υπόλοιποι 10 παίκτες θα είναι -οπως ολα δείχνουν- αυτοί που ξεκίνησαν το παιχνίδι με τα Χανιά. 

Οι "κυανέρυθροι" θα πραγματοποιησουν την τελευταία τους προπόνηση το πρωί της Παρασκευής και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα της Ηγουμενίτσας. 

Παρελθόν ο διευθυντής γραφείων της ΠΑΕ

Παρελθόν αποτελεί ο διευθυντής των γραφείων της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Κώστας Ραχαβέλιας, μετά από 3 περίπου χρόνια στην ομαδα. Θα τον αντικαταστήσει ο Δημήτρης Μπιζούρας (πρώην διευθυντής των γραφείων της ΕΠΣ Ημαθίας) που είναι νέο μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ και θα προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του.