ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1486 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Προς «ναυάγιο» με Οσεάνο!

Η περίπτωση του Πορτογάλου Οσεάνο Αντράντε ντα Κρουζ από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας απασχόλησε έντονα τα τελευταία 24ωρα τους ανθρώπους της «Βασίλισσας του βορρά», οι οποίοι ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τον 51χρονο τεχνικό για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις δεν είχαν αίσιο τέλος και σύμφωνα με συναδέλφους από την χώρα της Ιβηρικής η περίπτωσή του οδηγείται σε «ναυάγιο» μιας και υπάρχει αρκετά μεγάλη διαφορά στον οικονομικό τομέα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Έτσι, αν δεν υπάρξει κάποια εντυπωσιακή αλλαγή τις επόμενες ώρες, οι «κυανέρυθροι» θα στραφούν σε άλλες λύσεις προπονητών, ρίχνοντας κατά κύριο λόγο το βάρος στα ονόματα που τους απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα και τα οποία είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας.

Δηλαδή, αυτά των Σάββα Παντελίδη, Αλέκου Βοσνιάδη, Ράτκο Ντόστανιτς κατά κύριο λόγο και των Δάκη Καβακά, Τάκη Λεμονή, Νίκου Νιόπλια κατά δεύτερο.

Βέβαια δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε την περίπτωση να υπάρξει και κάποιο άλλο όνομα, με τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ να καλείται πάντως να πάρει την σωστότερη απόφαση, καθώς σε διαφορετική περίπτωση η ομάδα θα καταστεί το νούμερο ένα φαβορί για να αποχαιρετήσει την κατηγορία των μεγάλων, με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό!