ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ονοματοδοτήθηκε και επίσημα η οδός Κωνσταντίνου Ζαμπούνη στη Βέροια (φωτο)

Σήμερα Κυριακή 8 Μαρτίου 2020, ονοματοδοτήθηκε, στην περιοχή της Βίλα Βικέλα στη Βέροια, τμήμα οδού Ομήρου σε οδός Κωνσταντίνου Ζαμπούνη, υλοποιώντας απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας που πάρθηκε επί Δημαρχίας Χαρούλας Ουσουλτζόγλου. 

Τα αποκαλυπτήρια έκαναν από κοινού ο νυν Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης και οι πρώην Δήμαρχοι Χαρούλα Ουσουλτζόγλου και Χρήστος Σκουμπόπουλος (ο οποίος είχε άριστες φιλικές σχέσεις με τον πρώην Δήμαρχο) οι οποίοι στον σύντομο χαιρετισμό τους αναφέρθηκαν στο έργο και στην προσφορά του Κωνσταντίνου Ζαμπούνη, τόσο ως Δήμαρχος, όσο και σαν Γιατρός.

Παρόντες ήταν η οικογένεια του Κωνσταντίνου Ζαμπούνη και συγκεκριμένα η σύζυγός του Πέπη, η κόρη του Φερενίκη με τον Νορβηγό σύζυγό της και τον μικρό τους γιο Κωνσταντίνο και ο γιος, γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας Χρήστος Ζαμπούνης. Επίσης στην τελετή ήταν παρόντες ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άρης Λαζαρίδης και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος Βασίλης Παπαδόπουλος.

Ο Κωνσταντίνος Ζαμπούνης ήταν γνωστός γιατρός στη Βέροια και διατέλεσε Δήμαρχος Βέροιας το διάστημα 1974-1979, υποστηριζόμενος από την Αριστερά και το ΠΑΣΟΚ.