ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1117 φορές

Ισόπαλη (2-2) αλλά βελτιωμένη η ΒΕΡΟΙΑ στον Ασπρόπυργο

Δεν κατάφερε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική να φτάσει στη νίκη η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στον Ασπρόπυργο με την τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Football League.

Η «Βασίλισσα» παρουσιάστηκε μέτρια στο πρώτο ημίχρονο και βελτιωμένη στην επανάληψη, με καλή ανάπτυξη αλλά και πολλές ημιτελείς προσπάθειες. Κάποιες φορές η άμυνά της εκτέθηκε από τους γηπεδούχους, που ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και με τον τρόπο αυτό πέτυχαν τα δύο τέρματά τους.

Ο Ασπρόπυργος ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και πιο επικίνδυνος, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ στο 21ο λεπτό όταν ο Κάκος βγήκε μόνος από πάσα του Σγκούρι και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βοσνιάδη.

Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν άλλη μια καλή στιγμή, με το σουτ του Φράγκου μέσα από την περιοχή να φεύγει λίγο άουτ.

Η ΒΕΡΟΙΑ είχε μια καλή στιγμή στο 5’ με το σουτ του Κανούλα να φεύγει λίγο άουτ, ενώ έφτασε στην ισοφάριση στο 36' όταν ο Πέντα έβγαλε ωραία σε πλεονεκτική θέση τον Πασά και αυτός με πλασέ έγραψε το 1-1.

Στο 39’ ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια σε καθαρή ανατροπή του Μουχάλη από τον Φιλίποβιτς, με τους Βεροιώτες να διαμαρτύρονται έντονα αλλά να μη μπορούν να βρουν το δίκιο τους!

Στην επανάληψη η «Βασίλισσα» μπήκε καλύτερα στο γήπεδο, με περισσότερη ψυχή, ανέλαβε τα ηνία του αγώνα και με ορθολογική ανάπτυξη προσπάθησε να γίνει επικίνδυνη για την αντίπαλη εστία, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Οι γηπεδούχοι ήταν και πάλι «φωτιά» στις αντεπιθέσεις και σε μία από αυτές στο 59' ο Σγκούρι έκανε την συρτή σέντρα από αριστερά και ο Φράγκος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα βάζοντας ξανά σε θέση οδηγού τον Ασπρόπυργο!

Η χαρά των γηπεδούχων όμως δεν κράτησε για πολύ, με τους Βεροιώτες να βρίσκουν τα ψυχικά αποθέματα και να φτάνουν για δεύτερη φορά στην ισοφάριση. Ήταν το 63ο λεπτό όταν ο Πέντα γέμισε με φάουλ στην περιοχή του Ασπρόπυργου και ο Βεργώνης με κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γκίνη γράφοντας το 2-2!

Δύο λεπτά πριν το γκολ της ισοφάρισης, ο Πασάς με σέντρα – σουτ από αριστερά έστειλε τη μπάλα στην επάνω πλευρά του οριζοντίου δοκαριού της εστίας των γηπεδούχων.

Η «Βασίλισσα» πίεσε μέχρι το φινάλε του αγώνα για το νικητήριο γκολ αλλά δεν μπόρεσε να το πετύχει, με τις αρκετές διακοπές λόγω τραυματισμών να ρίχουν τον ρυθμό και τελικά την ισοπαλία να μένει έως το φινάλε, η οποία φαντάζει δίκαιο αποτέλεσμα με βάση την συνολική εικόνα του αγώνα.

Με λάθη ήταν η διαιτησία του Τζαμουτζαντώνη (Χίου), με αποκορύφωμα το πέναλτι που δεν έδωσε στη ΒΕΡΟΙΑ, ενώ πιο σωστές υποδείξεις είχαν οι βοηθοί του, Δασκαλάκης (Ηρακλείου) και Αραβίδης (Αθηνών).

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Γκίνης, Κότσεφ, Σταγάκης, Νικολάου, Φιλίποβιτς, Μπαξεβάνος, Γκατσολάρι, Κάκο, Σγκούρι (72' Μίλιτς), Πολέτο (57' Σρέτσκοβιτς), Φράγκος (88' Νικολακάκης).

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μουχάλης, Λεφίδης, Μαραγκός, Στάμου, Βεργώνης, Πολύζος, Πέντα (90+' Σιμόνι), Καραγιάννης (62' Παυλίδης), Πασάς, Κανούλας (81' Πόζογλου).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 3/2…