ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1337 φορές

Συμφώνησε με Πόζογλου, πάει και για ξένο η "Βασίλισσα"!

Ο Στέλιος Πόζογλου είναι ο ένας από τους δύο ποδοσφαιριστές που θα αποκτήσει η "Βασίλισσα" στο φινάλε της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, που έμεινε σήμερα ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου μετά από δική του απαίτηση (λόγω οικογενειακού προβλήματος ήθελε να είναι κοντά στην Θεσσαλονίκη), ήρθε το απόγευμα στην πρωτεύουσα της Ημαθίας και έδωσε τα χέρια με τους Βεροιώτες, ενώ αύριο Τετάρτη (29/1) αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα και να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα!

Μάλιστα, αν όλα πάνε καλά θα βρίσκεται στην διάθεση του Κώστα Γεωργιάδη για το κρίσιμο Κυριακάτικο ματς στον Ασπρόπυργο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έκανε εξαιρετική χρονιά φέτος στην ομάδα του Βόλου, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Π.Α.Ο.Κ., Πανσερραϊκό, Εθνικό Άχνας (Κύπρος), Καρμιώτισσα (Κύπρος) και Θεσπρωτό.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Στέλιο Πόζογλου. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του μέχρι σήμερα στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια".

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΖΟΓΛΟΥ:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά τον κόσμο της ομάδας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ για τη στήριξη αυτό το χρονικό διάστημα που αγωνίστηκα για την ομάδα.

Επίσης ευχαριστώ ιδιαίτερα την διοίκηση της ομάδας τόσο για την μέχρι σήμερα συνεργασία μας όσο και για το γεγονός ότι αφουγκράστηκε τους σοβαρούς οικογενειακούς λόγους, οι οποίοι με αναγκάζουν να φύγω από την ομάδα και να μεταβώ όσο πιο κοντά γίνεται στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, τη Θεσσαλονίκη.

Η συμπεριφορά τους προς το πρόσωπό μου ήταν τίμια και ακέραιη καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας και τους ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για τη στήριξη. Εύχομαι στην ομάδα τα καλύτερα".

ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Εκτός του Πόζογλου, οι Βεροιώτες είναι κοντά στην απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή, αυτή τη φορά από την ξένη αγορά. Πρόκειται για έναν παίκτη που αγωνίζεται στην γραμμή κρούσης και θα κάνει την διαφορά, την υπόθεση του οποίου ανέλαβε ένας πρώην σκάουτερ της ομάδας, που στο παρελθόν έφερε στη "Βασίλισσα" επιθετικούς που άφησαν την σφραγίδα τους σε αυτήν και όχι μόνο!