ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 891 φορές

Ξεπέρασε και το εμπόδιο του Αλμωπού Αριδαίας η "Βασίλισσα" (video)

Την 8η συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η "Βασίλισσα του βορρά, η οποία επικράτησε εντός έδρας του ψυχωμένου Αλμωπού Αριδαίας, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Οι "κυανέρυθροι" πραγματοποίησαν μέτρια εμφάνιση, ωστόσο αυτό που έχει σημασία είναι ότι κατάφεραν να φτάσουν στην πολύτιμη νίκη και να διατηρηθούν στο -2 από τον πρωτοπόρο Άρη Παλαιοχωρίου, έχοντας μάλιστα ένα ματς λιγότερο.

"Χρυσός" σκόρερ για την Βεροιώτικη ομάδα ήταν ο Γιώργος Σκαθαρούδης στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης, ο οποίος με πλασέ από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, εκμεταλλευόμενος την σωτήρια απόκρουση του Μένιου σε κοντινό σουτ του Μαραγκού.

Η "Βασίλισσα" θα μπορούσε στο δεύτερο ημίχρονο να πετύχει ένα ακόμη τέρμα σε 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες που είχε, αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο 56' ο Κανούλας έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Ασλαμπάλογλου έδιωξε σαν "από μηχανής θεός" πάνω από την γραμμή, ενώ στο 64' νέα κεφαλιά του υψηλόσωμο στράικερ της ΒΕΡΟΙΑΣ αποκρούστηκε αυτή τη φορά σωτήρια από τον Μένιο.

Στις καθυστερήσεις ο Βεργώνης με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε τη μπάλα σύριζα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αλμωπού!

Οι φιλοξενούμενοι στο τελευταίο 20λεπτο τα έδωσαν όλα για την ισοφάριση, εκμεταλλευόμενοι και την "καθίζηση" των παικτών της "Βασίλισσας", αλλά δεν δημιούργησαν κάποια σημαντική ευκαιρία, με το 1-0 να παραμείνει έως το φινάλε.

Ένα λεπτό πριν το τελικό σφύριγμα του ρέφερι, υπήρξαν κάποια νεύρα και παραλίγο να σημειωθεί γενική σύρραξη στο ματς, η οποία αποφεύχθηκε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων!

Καλή ήταν σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Μπουτσίκου και των βοηθών του Παπαδόπουλου και Μιχτατίδη, όλοι του Σ.Δ. Μακεδονίας. 

ΒΕΡΟΙΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κοντογουλίδης, Μουχάλης, Κυριακίδης, Μπακάλης, Μαραγκός, Ταϊρης, Βεργώνης, Μπλέτσας (75' Μυλωννάς), Κανούλας (87' Μουρατίδης), Σκαθαρούδης (69' Τσικόπουλος), Χαντζάρας (59' Μελικιώτης).

ΑΛΜΩΠΟΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Μένιος, Αργυρίου, Ασλαμπάλογλου, Ελευθεριάδης, Κάρτζιος (46' Άλεξ), Κυριακίδης, Μεντής (70' Προύντσης), Νικολίτσας (80' Κουλτζιόπουλος), Ξόμπλιος, Σαμαρόπουλος, Τζημογιάννης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 4/2...