ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1858 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Παραμένει μέχρι… νεωτέρας ο Γαϊτάνος

Μπορεί από την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ να βγαίνει προς τα έξω ότι η ομάδα δεν ψάχνει για νέο προπονητή, «φωτογραφίζοντας» την παραμονή του Στέφανου Γαϊτάνου στον πάγκο της, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Το γεγονός ότι οι «κυανέρυθροι» δεν έχουν βγάλει μέχρι τώρα κάποια επίσημη ανακοίνωση για το θέμα αυτό, σε συνδυασμό με το ότι οι δύο άνδρες (Αρβανιτίδης - Γαϊτάνος) δεν κάθισαν ακόμη στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες μιας τέτοιας συνεργασίας, δείχνουν ότι μόνο σίγουρη δεν θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του «Στρατηγού» στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Αυτό που γνωρίζουμε εμείς είναι ότι ο Στέφανος Γαϊτάνος θέλει να συνεχίσει να προσφέρει στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, ώστε να μην πάει στράφι η δουλεία που γίνεται εδώ και τρία χρόνια.

Οπότε, η περίπτωση να αναλάβει την θέση του προπονητή της επαγγελματικής ομάδας δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, μιας και όπως ο ίδιος έχει πει στο παρελθόν, δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην προπονητική του καριέρα, θεωρώντας ότι ο κύκλος αυτός έχει κλείσει. Σίγουρα όμως αν δεχόταν κάτι τέτοιο, θα το έκανε βάζοντας κάποιους όρους και όχι… ελαφρά τη καρδία!

Από την άλλη βέβαια θα υπήρχε μεγάλο ρίσκο να «καεί» ένα καλό χαρτί για τη «Βασίλισσα», αν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά και η ομάδα δεν είχε τα αποτελέσματα που θα ήθελε! Και εννοούμε μια πιθανή σύγκρουση των δύο ανδρών που θα οδηγούσε ίσως και σε αποχώρηση του «Στρατηγού» από την ομάδα, όπως άλλωστε συνέβη στο παρελθόν, ενός ανθρώπου που τα τελευταία χρόνια εκτός από τα τμήματα υποδομής βοηθάει πολύ και στο οργανωτικό κομμάτι, όσο βέβαια περνάει ο λόγος του.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Γαϊτάνος θα παραμείνει στον πάγκο των «κυανέρυθρων» μέχρι το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την Καλλονή. Στην συνέχεια και με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των αγώνων της Εθνικής ομάδας, είτε θα γίνει προσπάθεια εύρεσης νέου προπονητή, είτε θα καθίσουν οι δύο άνδρες στο τραπέζι και εκεί θα τεθούν οι όροι που θέλει ο «Στρατηγός» για να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ΒΕΡΟΙΑΣ.