ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η «Βασίλισσα» είναι ζωντανή! (φωτο)

Μέσα σε μία κατάμεστη αίθουσα, παρουσία 200 περίπου ατόμων, κάθε ηλικίας,  πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση των παλαιών μελών του ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ, την οποία προκάλεσε με κάλεσμά του ο σύλλογος παλαιμάχων του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.

Πέρα από τα διαδικαστικά και τις τοποθετήσεις του δικηγόρου Κώστα Πουλασουχίδη και παρευρισκομένων, εντυπωσίασε το ενδιαφέρον του Βεροιώτικου κόσμου,  που την εξέφρασε με την παρουσία του, δείχνοντας και έμπρακτα την αγωνία του για το μέλλον και την τύχη της ομάδας του.

Ακόμη στα ευχάριστα περνάει η παρουσία της Δημοτικής αρχής, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη, ο οποίος μάλιστα έκανε την πρόταση στην προσωρινή διοίκηση που θα οριστεί από το Πρωτοδικείο, να είναι και ένας εκπρόσωπος του Δήμου και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Στέργιος Διανμάντης, πιστοποιώντας και έμπρακτα το ενδιαφέρον της Δημοτικής αρχής για την ιστορική ομάδα της πόλης και ευρύτερα της Ημαθίας.

ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ - ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Αφού ο πρόεδρος των Παλαιμάχων Τάκης Παπατζίκος, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ο πρώην πρόεδρος του ΓΑΣ και της ΠΑΕ Κώστας Γκαβαισές ορίστηκε να διευθύνει την συζήτηση, τον λόγο πήρε ο Κώστας Πουλασουχίδης ο οποίος διευκρίνισε από την αρχή ότι η συγκέντρωση γίνεται, για να εκκινήσει η διαδικασία ώστε το καλοκαίρι να έχει ο ΓΑΣ τακτική διοίκηση που θα εξασφαλίσει την συνέχεια της ομάδας και θα διασφαλίσει τα περιουσιακά στοιχεία. Επίσης τόνισε ότι η ΠΑΕ δεν έχει διαλυθεί και ότι υπάρχει. Ο ΓΑΣ έχει αδρανοποιηθεί και τα μέλη του που παρίστανται στη συγκέντρωση, θα πρέπει να προτείνουν 9 η 11 ονόματα για να βγει μία προσωρινή διοίκηση που θα  προκαλέσει Γενική Συνέλευση, για την εκλογή νέου Δ.Σ. Επειδή όμως δεν υπάρχει συνέχεια, αυτό το Δ.Σ. θα οριστεί από το Πρωτοδικείο Βέροιας, στο οποίο θα προσφύγουν με αίτησή τους τα παλαιά μέλη της προσωρινής επιτροπής.

Τονίστηκε επίσης ότι αν η σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ δεν δηλώσει την ομάδα στην Γ’ Εθνική, τότε θα πέσει στο τοπικό και η ΠΑΕ μπαίνει σε εκκαθάριση.

 Αν η ΠΑΕ δηλώσει συμμετοχή στην Γ Εθνική τότε ο ΓΑΣ δεν μπορεί να δηλώσει ομάδα σε άλλη κατηγορία. Όμως οφείλει να είναι ενεργός διότι αν για παράδειγμα η ΠΑΕ δεν δηλώσει συμμετοχή, θα είναι αργά να ξεκινήσει διαδικασίες ενεργοποίησης το καλοκαίρι.

 Σενάρια για το τι θα γίνει μετά το καλοκαίρι δεν συζητήθηκαν διότι προτεραιότητα είχε η ενεργοποίηση του ΓΑΣ.

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΒΟΡΓΙΑΖΙΔΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης τόνισε ότι από την πλευρά του Δήμου υπάρχει η θέληση να βοηθήσουν όλοι τη ν προσπάθεια που γίνεται και πως θα συμμετέχει αυτός με άνθρωπό του στην προσωρινή διοίκηση.

Τέλος τοποθέτηση για τα γήπεδα, το Δημοτικό και του Ταγαροχωρίου, έκανε ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης, που είπε πως η ΠΑΕ χρωστάει ένα ενοίκιο, το οποίο αν πληρώσει δεν μπορεί ο ΚΑΠΑ να τοην κάνει έξωση. Όσο για τον χορτοτάπητα που δεν ποτίζεται και κινδυνεύει να καταστραφεί, τόνισε ότι αυτή την στιγμή δεν μπορεί να δοθεί λύση, διότι είναι κομμένο το ρεύμα, λόγω χρεών από την ΠΑΕ στη ν ΔΕΗ, επιφυλασσόμενος να βρεί στην πορεία λύση.  

Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 Από τα παλαιά μέλη του ΓΑΣ προτάθηκαν να είναι μέλη της προσωρινής διοίκησης οι:

 Διαμάντης Στέργιος

Γκαβαισές Κώστας

Κουτσιώνης Γιώργος

Φιλιππίδης Δάνος

Ασλάνογλου Κώστας

Σακαλής Μιχάλης

Άραβας Βασίλης

Άραβας Γιώργος

Καζαντζίδης Φιλάρετος

Τσιμόπουλος Κώστας

Γαλανομάτης Βύλλης

*Από τους παραπάνω  οι 9 θα αποτελέσουν το προσωρινό Δ.Σ. και 2 θα κάνουν την αίτηση στο Πρωτοδικείο.