ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Λεηλασία και κίνδυνοι καταστροφών στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ (φωτο)

Η επιδρομή στα περιουσιακά στοιχεία της ΠΑΕ Βέροια συνεχίζεται! Πρόκειται για μια, κυριολεκτικά, λεηλασία κινητών περιουσιακών στοιχείων, ενώ σε πλήρη εγκατάλειψη βρίσκονται και οι κτηριακές εγκαταστάσεις στο Ταγαροχώρι.

Σήμερα Τρίτη πρωί, το kerkidasport.gr και to 24oresimathia.gr μαζί με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και προπονητή Γιώργο Χατζάρα, επισκεφθήκαμε τις εγκαταστάσεις στο Ταγαροχώρι το οποίο είναι …ξέφραγο αμπέλι. Μπορεί να πάει οποιοσδήποτε και να μπει στους περισσότερους χώρους οι οποίοι παρουσιάζουν εικόνα τρώγλης.

Φυσικά τις προηγούμενες μέρες «άγνωστοι» φόρτωσαν όλα τα όργανα γυμναστικής και ότι άλλο τους φάνηκε χρήσιμο, με «άγνωστο» προορισμό. Κι αν είναι άγνωστοι (χωρίς εισαγωγικά), τότε δεν έγινε καμιά καταγγελία για κλοπή περιουσίας από την ΠΑΕ Βέροια. 

Πέρα από αυτό όμως οι εγκαταστάσεις είναι σε άθλια κατάσταση. Οι προβολείς του κεντρικού γηπέδου στο Ταγαροχώρι ήταν αναμμένοι στις 10 σήμερα το πρωί, όπως επίσης και ο φωτισμός σε αρκετούς χώρους. Το τραγικότερο και επικινδυνότερο που εντοπίσαμε, ήταν ένα ηλεκτρικό σώμα θέρμανσης το οποίο ήταν αναμμένο, δίπλα σε κρεβάτι και ρουχισμό, με τεράστιο κίνδυνο πυρκαγιάς που θα μετέτρεπε το κτήριο σε παρανάλωμα του πυρός. Φυσικά κατά την επίσκεψή μας, σβήσαμε τα φώτα και παρέμεινε ανοιχτός μόνον ο φωτισμός των προβολέων που δεν γνωρίζουμε από που θα μπορούσαμε να τον σβήσουμε.

Όπως αντιλαμβάνεστε η απερχόμενη ιδιοκτησία της ΠΑΕ Βέροια εκτός από την διάλυση των ποδοσφαιρικών τμημάτων, διαλύουν κυριολεκτικά και την υποδομή που ξεκίνησε να δημιουργείται εδώ και δεκαετίες.

Επιβάλλεται κάθε αρμόδιος φορέας να κινητοποιηθεί άμεσα έτσι ώστε να προστατευτεί η περιουσία που απέμεινε, όπως το λεωφορείο της ομάδος για το οποίο μεθοδεύεται η «αρπαγή» του.  

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ...