ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1266 φορές

Στο ίδιο έργο θεατές;

Ενώ από σήμερα, σύμφωνα και με τα λεγόμενα του ίδιου του ανθρώπου που κρατάει τις τύχες της «Βασίλισσας» στα χέρια του, ήταν να ξεκινήσει μια νέα εποχή για την καταταλαιπωρημένη εδώ και δύο χρόνια ιστορική ομάδα, τελικά τα πράγματα δεν φαίνεται να έχουν -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- την ευτυχή κατάληξη που όλοι περιμέναμε.

Είχαμε γράψει στο kerkidasport.grαμέσως μετά τον αγώνα με τον Άρη, θεωρώντας ΟΡΙΣΤΙΚΟ, ότι οι διαβουλεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών ολοκληρώθηκαν, πως η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ είναι έτοιμη να περάσει σε νέα εποχή, αφού ένας ισχυρός οικονομικά επιχειρηματίας, θα αναλάβει πλέον τα ηνία της.

Μάλιστα αναφέραμε, ότι ήδη είναι έτοιμο το νέο τεχνικό επιτελείο, με το όνομα του προπονητή να κάνει αίσθηση με την ανακοίνωσή του, ενώ η ομάδα θα ενισχυθεί με παίκτες που θα αποκτηθούν έως τις 10/2, καθώς μέχρι τότε επιτρέπονται οι μεταγραφές των ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Αυτά φυσικά δεν ήταν στην «σφαίρα της φαντασίας» μας, αλλά ήταν πληροφορίες διασταυρωμένες από πολλές πλευρές, από άμεσους  συνεργάτες  του πραγματικού ιδιοκτήτη της Βεροιώτικης ΠΑΕ. Στον έναν από αυτούς μάλιστα διεμήνυσε ο ίδιος παραμονές του αγώνα με τον Άρη, ότι έδωσε την ΠΑΕ, προσδιορίζοντας μέχρι και τον χρόνο  που θα αναλάβει ο νέος ιδιοκτήτης.

Οι ίδιες πληροφορίες έρχονταν και από ανθρώπους του περιβάλλοντος του υποψήφιου αγοραστή, που προγραμμάτιζαν για την επόμενη μέρα της «Βασίλισσας» και είχαν έτοιμο και το τεχνικό επιτελείο που θα έπιανε δουλειά από σήμερα Δευτέρα. Μάλιστα οι ίδιοι μας επιβεβαίωσαν την συνάντηση που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, μεταξύ των δύο πλευρών πριν ένα δεκαήμερο και την συμφωνία που υπήρξε.

Όμως η μεγάλη σιγουριά, μετά τον αγώνα με τον Άρη, μετατράπηκε σιγά σιγά σε αμφιβολία, με ορισμένους να ισχυρίζονται ότι η μεταβίβαση αυτή πάει να ναυαγήσει, γιατί ο τωρινός ιδιοκτήτης της ΒΕΡΟΙΑΣ, ενώ παρουσίασε στην αρχή πολύ μικρότερο το χρέος της ομάδας, περί τις 800.000 ευρώ, στη συνέχεια αυτό εκτοξεύθηκε στο 1.800.000 ευρώ, συν τα 800.000 ευρώ που διεκδικεί ο Γ. Αρβανιτίδης, γεγονός που βάζει φρένο, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, στις διαπραγματεύσεις!

Βλέπουμε λοιπόν ότι θέληση υπάρχει από την πλευρά του υποψήφιου αγοραστή και γι αυτό τον λόγο γίνονται αλλεπάλληλες συναντήσεις, ώστε να βρεθεί μια συμφέρουσα και για τον ίδιο λύση, ώστε να μπει ένα τέλμα στον κατήφορο που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια η ιστορική "Βασίλισσα του βορρά".