ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1201 φορές

ΤΟΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ: «Μας είπαν για τη Δευτέρα ότι θα έχουμε κάτι»

Ο τεχνικός της Βέροιας, Τόλης Τερζής, μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του από τη Δόξα Δράμας, τονίζοντας  πως δεν άξιζαν την ήττα, ενώ όταν ρωτήθηκε για τα διοικητικά του συλλόγου, δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση, λέγοντας όμως ότι τους είπαν πως από σήμερα θα υπάρχει κάτι.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

«Μας αδικεί και το σκορ και το αποτέλεσμα. Δεν κινδυνεύσαμε άμεσα, ούτε σε οργανωμένη επίθεση. Δεχθήκαμε ένα γκολ με σουτ έξω από την περιοχή.

Ανοιχτήκαμε, ανεβάσαμε δεύτερο φορ και αν κάποιος δικαιούνταν να σκοράρει είναι η Βέροια. Είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία με τον Ρούνεϊ και αν γινόταν το 1-1 θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Μετά από αυτό δεχθήκαμε δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις. Προσπάθησαν τα παιδιά, αλλά δεν έφτανε αυτό».

Για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας:

«Δεν έχει εμφανιστεί κανένας ακόμη. Μας έχουν πει για τη Δευτέρα. Δεν έχουμε κάτι άλλο».

Ν. ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ: «Δεν είμαι ικανοποιημένος αλλά αισιοδοξώ»

 Την πρώτη του νίκη στον πάγκο της Δόξας πανηγύρισε ο Νίκος Κωστένογλου.

Ο έμπειρος τεχνικός, με δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου, χαρακτήρισε δίκαιο το σημερινό αποτέλεσμα, αλλά τόνισε πως δεν είναι ικανοποιημένος. Ωστόσο, επεσήμανε πως αισιοδοξεί για τη συνέχεια.

Συγκεκριμένα είπε:

«Ήταν μια σημαντική νίκη από βαθμολογική και ψυχολογική πλευρά. Η επικράτησή μας ήταν δίκαιη, δεν κινδυνεύσαμε. Επιβάλαμε τον ρυθμό μας και είχαμε την κατοχή της μπάλας.

Δεν είμαι ικανοποιημένος, αλλά αισιοδοξώ ότι στο μέλλον θα παίζουμε ποιοτικότερο ποδόσφαιρο. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον, με σεμνότητα και ταπεινότητα συνεχίζουμε».

ΜΠΡΑΝΚΟ ΟΣΤΟΙΤΣ

Ο παίκτης της Δόξας και πρώην της ΒΕΡΟΙΑΣ Μπράνκο Όστοϊτς από την πλευρά του ανέφερε:

«Ήταν μια μεγάλη νίκη για την ψυχολογία μας. Ήταν μια νέα αρχή για εμάς και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Τα παιδιά της Βέροιας κάνουν μεγάλη προσπάθεια».