ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 626 φορές

Νέα ήττα για την "Βασίλισσα" 0-2 από την Δόξα

Νέα ήττα γνώρισε στην έδρα της η ΒΕΡΟΙΑ, αυτή την φορά από την Δόξα Δράμας με σκορ 0-2.  Ήταν ένα αποτέλεσμα που αδικεί του γηπεδούχους, αφού οι αντίπαλοί της δεν ήταν καλύτεροι, απλά πιο έμπειροι και φυσικά πιο τυχεροί, πετυχαίνοντας δύο γκολ απο το πουθενά.

Στο παιχνίδι πιο δυνατά μπήκαν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι  από την αρχή είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να τους κρατήσουν μακριά από την περιοχή τους, με ένα συνεχές πρέσιγκ και κυνηγητό της μπάλας, κάτι που καταφέρνουν.

Το πρώτο σουτ  του αγώνα γίνεται στο 1΄από πλευράς ΒΕΡΟΙΑΣ και συγκεκριμένα από τον Λίταινα, από την γραμμή σχεδόν του άουτ, χωρίς να ανησυχήσει ιδιαίτερα τον αντίπαλο τερματοφύλακα που μπλόκαρε τη μπάλα, ενώ οι της Δόξας πέραν από τρία κόρνερ που κερδίζουν, τα οποία δεν ανησυχούν τον Γιαγκιόζη, δεν έχει να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο, έχοντας απλά μία φλύαρη υπεροχή.

Από το 14΄ και για οκτώ λεπτά οι Βεροιώτες αγωνίζονται με 10 παίκτες, λόγω τραυματισμού του Ουνγιαλίδη, που αποδείχθηκε σοβαρός, γι΄ αυτό και αντικαταστάθηκε από τον Γιαμόα στο 22΄, με τον τελευταίο να παίζει στο αριστερό άκρο της επίθεσης και τον Λαζόπουλο να τραβιέται πίσω στην άμυνα.  

Με τον ρυθμό του παιχνιδιού να κοιμίζει την εξέδρα, φτάνουμε στο 37΄, λεπτό στο οποίο από το πουθενά οι φιλοξενούμενοι προηγούνται με ένα μακρινό σουτ του Ριζογιάννη, που αιφνιδιάζει τον Γιαγκιόζη ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 Σάββατο 3 Φεβρουαρίου

Βέροια - Δόξα Δράμας 0-2 (37' Ριζογιάννης, 92' Κουσκουνάς)

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου

Άρης - Σπάρτη (15:00 ΕΡΤ3, «Κλ. Βικελίδης»)

Απόλλων Λάρισας - Απόλλων Πόντου (15:00, Αλκαζάρ)

Εργοτέλης - Αναγέννηση Καρδίτσας (15:00, Παγκρήτιο)

Παναχαϊκή - Πανσερραϊκός (15:00 WEB ΕΡΤ, Γήπεδο Αγυιάς)

Αχαρναϊκός - ΟΦΗ Δ.Δ.

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου

Καραϊσκάκης - Παναιγιάλειος (15:00, Δημ. Αγίων Αναργύρων)

Καλλιθέα - Αιγινιακός (15:00, Δημ. Στάδιο Καλλιθέας)

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου

ΑΟΧ Κισσαμικός - Τρίκαλα (15:00, Γήπεδο Περιβολίων)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Άρης 36

2. Παναχαϊκή 33

3. ΟΦΗ 30

4. Δόξα Δράμας 24

5. ΑΟΧ Κισσαμικός 24

6. Τρίκαλα 23

7. Σπάρτη 22

8. Αναγέννηση Καρδίτσας 21

9. Απόλλων Λάρισας 19

10. Απόλλων Πόντου 18

11. ΑΕ Καραϊσκάκης 18

12. Αιγινιακός 15

13. Εργοτέλης 13

14. Καλλιθέα 12

15. Πανσερραϊκός 12

16. Βέροια 12

17. Παναιγιάλειος 10

18. Αχαρναϊκός -51

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (16Η)

 Σάββατο 10 Φεβρουαρίου

Πανσερραϊκός - Άρης (15:00 ΕΡΤ3, Δημ. Σερρών)

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου

Απόλλων Λάρισας - ΑΟΧ Κισσαμικός (15:00, Αλκαζάρ)

Τρίκαλα - Καλλιθέα (15:00, Δημ. Στάδιο Τρικάλων)

Απόλλων Πόντου - Καραϊσκάκης (15:00, Γήπεδο Καλαμαριάς)

Αιγινιακός - Εργοτέλης (15:00, «Γ. Παραλυκίδης»)

Αναγέννηση Καρδίτσας - Παναχαϊκή (15:00 ΕΡΤ3, Δημ. Στάδιο Καρδίτσας)

ΟΦΗ - Βέροια (15:00, «Θ. Βαρδινογιάννης»)

Σπάρτη - Δόξα Δράμας (15:00, Δημ. Στάδιο Σπάρτης)

Παναιγιάλειος - Αχαρναϊκός Δ.Δ.

 

Με αυτό το σκορ και το πολύ φτωχό θέαμα, οι δύο αντίπαλοι πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την 15λεπτη ανάπαυλα.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού είναι το ίδιο κακός με αυτόν του πρώτου 45λεπτου, με μόνη διαφορά την ΒΕΡΟΙΑ να κερδίζει μέτρα προς την αντίπαλη περιοχή, στην οποία όμως δεν μπορεί να φθάσει με αξιώσεις, αφού οι παίκτες της κάνουν εύκολα το λάθος, κυρίως στην τελική πάσα, ενώ από την πλευρά τους οι της Δόξας προσπαθούν και καταφέρνουν να παγώσουν το παιχνίδι, δίνοντας σε αυτό αργό ρυθμό.

Από το 60΄και μετά η ΒΕΡΟΙΑ έχει κατοχή της μπάλας, αφού η αντίπαλός της  της δίνει χώρο και με πίεση ψηλά θέλει να βγει στην κόντρα επίθεση. Αυτό το κάνει με αξιώσεις μία φορά στο 78΄δεν μπορεί όμως να σκοράρει, αφού ο Κουσκουνάς απο καλή θέση στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 84΄ παρά λίγο να καρποφορήσει η υπεροχή της ΒΕΡΟΙΑΣ, αν ο Ρούνεϊ ήταν πιο προσεκτικός στο κονρτόλ του μέσα στην μικρή περιοχή των Δραμινών και ενώ ήταν μόνος με τον Μπούρα.

Η πίεση που ασκεί η ΒΕΡΟΙΑ μέχρι την λήξη του αγώνα όχι μόνον δεν καρποφορεί, αντίθετα αυτή δέχεται ένα δεύτερο τέρμα σε μία αντεπίθεση των «Μαυραετών», από πλασέ του Κουσκουνά από το ύψος του πέναλτι, αφού εκμεταλλεύτηκε και το λάθος του Λαζόπουλου.

Διαιτητής ήταν ο Τεβεκέλης (Μακεδονίας), με βοηθούς τους Παπαδόπουλο(Μακεδονίας), Παπαδάκη (Ηρακλείου), που είχαν ένα εύκολο έργο.

Κίτρινες κάρτες δέχθηκαν οι Καψάλης, Σουλιώτης, Λαζόπουλος – Όστοϊτς, Κάσες, Κουσκουνάς

ΒΕΡΟΙΑ: (Απόστολος Τερζής) Γιαγκόζης, Λαζόπουλος, Καψάλης, Κοζάκης, Μπλέτσας, Ουνγιαλίδης (22′ λ.τρ. Γιαμόα), Λίταινας (63′ Ζυγκερίδης), Δορής, Μπαστιάνος, Ρούνεϊ, Σουλιώτης

ΔΟΞΑ: (Νίκος Κωστένογλου) Βούρας, Πεταυράκης, Ριζογιάννης, Όστοϊτς, Μαρκόπουλος, Νατσιόπουλος (73′ Ντατίδης), Αρναρέλλης (67′ Κάσες), Κουσκουνάς, Γουνδουλάκης (79′ Βαλλιάνος), Σιώπης, Γκότοβος