ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 730 φορές

Γ. ΓΙΑΓΚΙΟΖΗΣ: «Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα στην ομάδα»

Σε εξαιρετική μέρα βρέθηκε ο τερματοφύλακας της Βέροιας, Γιώργος Γιαγκιόζης, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν παθητικό στον αγώνα της Τετάρτης (31/01) με τον Άρη.

 Ο 22χρονος τερματοφύλακας μίλησε για τα προβλήματα των «κυανέρυθρων» και τόνισε ότι η ομάδα της Ημαθίας κοίταξε στα μάτια τους Θεσσαλονικείς.

Αρχικά ο Γιαγκιόζης δήλωσε:

«Ήμουν σε καλή μέρα και προσπάθησα να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μου. Το ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο ματς κι εγώ ήμουν προετοιμασμένος τι θα αντιμετωπίσω. Ξέραμε ότι ο Άρης είναι από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα. Είχα προετοιμαστεί, ώστε να ήμουν όσο καλύτερος μπορούσα. Ευτυχώς βρέθηκα σε καλή μέρα».

Για την απόκρουση του πέναλτι που εκτέλεσε ο Διαμαντόπουλος:

«Τον είχα παρακολουθήσει, αλλά προβλέπω πάνω - κάτω πριν την εκτέλεση και προσπαθώ να το αποκρούσω».

Για τη Βέροια και τα οικονομικά προβλήματα:

«Σίγουρα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα στην ομάδα. Δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες, έχουμε πολλά προβλήματα και οικονομικά και διοικητικά και σε όλα τα θέματα. Ελπίζω να βρούμε κάποια λύση, γιατί αυτή η ομάδα αξίζει πολλά και για τον κόσμο. Είναι οργανωμένη ομάδα, αλλά έχει προβλήματα».

Για τα φαβορί ανόδου:

«Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα όπως και ο Άρης με την Παναχαϊκή. Έχουν ξεχωρίσει αυτές οι τρεις. Είναι και δύσκολο το πρωτάθλημα. Όλες είναι ανταγωνιστικές και κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Κι εμείς κοιτάξαμε στα μάτια τον πρώτο. Χρειάστηκε πέναλτι για να κερδίσει ο Άρης».