ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 764 φορές

Νέο φιλικό με Τρίκαλα η «Βασίλισσα»-Δηλώσεις Χαραλαμπίδη

Νέο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην ΒΕΡΟΙΑ και τα Τρίκαλα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, αυτή την φορά στην έδρα της Θεσσαλικής πόλης.

Όπως ενημέρωσε η Τρικαλινή ομάδα, το ματς θα γίνει την Κυριακή1/10 και θα αρχίσει στις 17.00.

Να θυμίσουμε ότι το προηγούμενο φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες, που έγινε στην Βέροια είχε λήξει 0-0.

Και σε αυτό το παιχνίδι ο Απ. Χαραλαμπίδης θα δώσει χρόνο συμμετοχής στους νέους, στην προσπάθειά του να «μοντάρει» την ομάδα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής.

Οφέι και Γιαμόα έκαναν ανεπίσημο ντεμπούτο, όμως ακόμα δεν είναι έτοιμοι να βοηθήσουν άμεσα, όπως εξήγησε ο τεχνικός της Βέροιας.

Παρόλα αυτά, σημείωσε ότι θα τους δοθεί η δυνατότητα το επόμενο διάστημα να δουλέψουν περισσότερο και ελπίζει ότι θα μπορέσουν να βοηθήσουν από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡ.

 «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μια Δόξα που ήταν ένας αντίπαλος που έδειξε ότι με τις μεταγραφές που έκανε θα πρωταγωνιστήσει.

Εμείς παίξαμε καλά αλλά το αρνητικό είναι ότι δεχθήκαμε δύο γκολ χωρίς ο αντίπαλος να μας κάνει άλλες φάσεις. Γενικά είχαμε διάθεση στο παιχνίδι μας, και καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Δοκιμάσαμε κάποιους νέους παίκτες οι οποίοι φάνηκαν σχετικά ανέτοιμοι. Δεν μπορεί σε μια εβδομάδα να περιμένουμε περισσότερα. Θα τους δώσουμε την δυνατότητα να δουλέψουν στο διάστημα που απομένει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και πιστεύω ότι θα βοηθήσουν».