ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 730 φορές

Φιλικό με την φιλόδοξη Δόξα Δράμας

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΒΕΡΟΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ.

Στο ψάξιμο αντιπάλου ήταν οι άνθρωποι της ΒΕΡΟΙΑΣ την εβδομάδα που μας πέρασε, χωρίς όμως να μπορέσουν να βρουν για χθες Κυριακή. Βρήκαν όμως για την Τετάρτη 27/9.

‘Έτσι το επόμενο φιλικό της «Βασίλισσας» θα πραγματοποιηθεί  μεθαύριο στις 5 το απόγευμα με αντίπαλο την Δόξα Δράμας στο Δημοτικό στάδιο της πρωτεύουσας της Ημαθίας.

Σε αυτό ο προπονητής Απόστολος Χαραλαμπίδης θα δώσει χρόνο συμμετοχής και στα τελευταία αποκτήματα της ομάδας του, τον Ολλανδό  χαφ Καλβίν, τον Γάλλο αμυντικό Μέντρικ και τους δύο Γκανέζους, Οφέι και Γιαμόα, οι οποίοι όπως γράφουμε σε άλλη στήλη, είναι οι τελευταίοι ποδοσφαιριστές που έχουν ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

ΟΙ  ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Καθημερινές είναι οι προπονήσεις των παικτών της ΒΕΡΟΙΑΣ στο προπονητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου την εβδομάδα που πέρασε και με την παρουσία του Ουνγιαλίδη, ο οποίος αποθεραπεύτηκε, όχι όμως πλήρως, και ακολουθεί δικό του πρόγραμμα, αλλά και των δύο νεαρών Γκανέζων, Οφέι και Γκαμόα.

Μετά το χθεσινό ρεπό που έδωσε ο Καστοριανός τεχνικός, εκτός από τα τελευταία αποκτήματα που ήρθαν καθυστερημένα και δεν έκαναν ολόκληρη την προετοιμασία, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και αυτή την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένου και του  φιλικού με την Δόξα Δράμας, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη γίνεται στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, που ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί , αλλά προσδιορίζεται για τις 8 Οκτωβρίου.

Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΤΗ Β΄ΕΘΝΙΚΗ

Την Πέμπτη 28/9 θα πραγματοποιηθεί το Δ.Σ. στη FOOTBALL  LEAGUE, με βασικό θέμα την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης είναι τα εξής:

1.Αγωνιστικά – Έναρξη Πρωταθλήματος

2.Ασφάλιση ποδοσφαιριστών

3.Διάφορα θέματα