ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2661 φορές

Σε αναμονή θετικών εξελίξεων στη «Βασίλισσα»-Δηλώσεις Γ. Μπίκα

Σε αναμονή εξελίξεων βρισκόμαστε στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, μετά το ενδιαφέρον των Βεροιωτών επιχειρηματιών αδελφών Μπίκα Γιώργου και Χρήστου.

Στο προηγούμενο ρεπορτάζ μας σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα, είχαμε αναφερθεί στην Τρίτη10/1 ως ημέρα που θα γνωρίζαμε εάν η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος θα πραγματοποιηθεί ή όχι, από τη στιγμή που και οι δύο πλευρές ήθελαν να τελειώνει το συντομότερο δυνατό, για τους δικούς της λόγους η κάθε μία.

Τελικά σύμφωνα και με τα όσα είπε στο kerkidasport.grπριν από λίγο ο Γιώργος Μπίκας, κάτι τέτοιο θα γίνει στο τέλος της εβδομάδας, για τον λόγο ότι πρέπει να γνωρίζουν το ακριβές άνοιγμα της ΠΑΕ σε πιστωτές και δημόσιο. Γι΄αυτό και ο έλεγχος από το οικονομικό επιτελείο των Βεροιωτών επιχειρηματιών είναι συνεχής και όταν αυτός τελειώσει  θα βγει η σχετική ανακοίνωση.

Πάντως μιλώντας και με ανθρώπους του περιβάλλοντος των Βεροιωτών επιχειρηματιών, κάποιοι από τους οποίους θα είναι συνεργάτες τους στη νέα διοίκηση που θα προκύψει εάν πραγματοποιηθεί το deal, υποστηρίζουν ότι το θέμα είναι σε καλό δρόμο και το ευχάριστο της υπόθεσης ότι το ενδιαφέρον είναι έμπρακτο, όπως άλλωστε το βλέπουμε όλοι.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Γ. ΜΠΙΚΑ

Επικοινωνήσαμε με τον Γιώργο Μπίκα, προκειμένου να επιβεβαιώσουμε την ημερομηνία που είχαμε ως πληροφορία ότι αναμένεται να τελειώσει ο έλεγχος. Να τι μας είπα:

«Βρισκόμαστε στο στάδιο του ελέγχου και στα διαδικαστικά. Ως εκ τούτου δεν θέλω να μιλήσω  μέχρι να οριστικοποιηθεί η υπόθεση με λεπτομέρειες, ούτε να πω μεγάλες κουβέντες και να δώσω ψεύτικες ελπίδες στον κόσμο της ομάδας μας.

 Έχουμε ένα πλάνο και προχωράμε πάνω σε αυτό. Ας περιμένουμε λίγο ακόμα, το πολύ πέντε ημέρες.

Σε ερώτησή μας, πως βλέπει να καταλήγει η υπόθεση, από τις μέχρι στιγμής επαφές και συζητήσεις, ο Γιώργος Μπίκας απάντησε με δύο λέξεις: «Πιστεύω θετικά».

«ΠΑΓΩΜΕΝΑ» ΟΛΑ

Η διαδικασία της διαδοχής έχει ως αποτέλεσμα να μην προχωράει τίποτα στην ΠΑΕ, σε ότι αφορά τα μεταγραφικά, προκειμένου να μην δεσμευτεί η νέα διοίκηση που θα προκύψει, με μεταγραφές αμφιβόλου αξίας που θέλει(;) να κάνει ο Γ.Κολοβός.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑΤΟΥΣ ΠΑΙΚΡΕΣ

Άλλωστε η πλευρά Μπίκα είναι πανέτοιμη, σε περίπτωση που έχει ευτυχή κατάληξη η υπόθεση, να προχωρήσει άμεσα σε ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, με παίκτες Σουπερλιγκάτους, που θα προσφέρουν άμεσα στην ομάδα.