ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2419 φορές

Απίθανα ονόματα απασχολούν τη ΒΕΡΟΙΑ

Με ένα νέο πρόσωπο έγινε η σημερινή  προπόνηση της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Σε αυτή συμμετείχε ο 25χρονος αμυντικός Παντελής Θεολόγου, που μέχρι πρότινος έπαιζε στα Χανιά από τα οποία έμεινε ελεύθερος.

 Ο υψηλός αμυντικός  αναζητά αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο παίκτης είχε καταγράψει 11 συμμετοχές εφέτος για λογαριασμό των Κρητικών, βρίσκοντας τον δρόμο προς τα δίχτυα μία φορά. Ο Θεολόγου που κατά το παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες του Αμβρακικού Βόνιτσας και Εθνικού Αστέρα

Με αφορμή το ενδιαφέρον της ΒΕΡΟΙΑΣ για ποδοσφαιριστές χωρίς παραστάσεις από τη SUPERLEAGUE και μάλιστα αυτή τη χρονική περίοδο και αν κρίνουμε από τα ονόματα που ακούγονται από την εγχώρια αγορά, όλα δείχνουν ότι η «Βασίλισσα» προτίθεται  να «ψωνίσει» από  το πανέρι», αν και η ενίσχυσή της, η οποία ομολογουμένως αργεί, θα πρέπει να γίνει  με παίκτες πρώτης γραμμής, που θα προσφέρουν άμεσα τις υπηρεσίες τους.

Δυστυχώς οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τις τύχες της το τελευταίο διάστημα και στους οποίους αναφερθήκαμε στο χθεσινό μας ρεπορτάζ, με κύρια υπεύθυνη όμως τη διοίκηση (όποια και αν είναι αυτή!!!), δεν δείχνουν ικανοί να σώσουν την παρτίδα, πολύ δε περισσότερο όταν σκέφτονται να φέρουν στην ιστορική ομάδα παίκτες β΄και διαλογής.

ΑΠΟΝΤΕΣ ΟΙ ΚΑΛΙ – ΛΟΠΕΖ

Από την προπόνηση απουσίαζε ο Καλί, που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και λογικά θα είναι έτοιμος την Τετάρτη, όπως και ο Λόπεζ ο οποίος έχει μυϊκή σύσπαση του δεξιού γαστροκνημίου, όμως η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Όσον αφορά τον κεντρικό αμυντικό Σισοκό, μετά την εγχείρηση μηνίσκου που έκανε πριν 20 ημέρες, συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα, το οποίο εντείνεται καθημερινά, προκειμένου το γρηγορότερο να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα.