ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1982 φορές

Ποια η αγωνιστική κατάσταση στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ τη νέα χρονιά

Στους ρυθμούς της αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος ζουν και αναπνέουν όλοι στην πόλη της Βέροιας, μετά την είδηση πως οι Βεροιώτες επιχειρηματίες Γιώργος και Χρήστος Μπίκας, από μέρα σε μέρα θα ηγηθούν της «Βασίλισσας του Βορρά», προσδοκώντας πολύ καλύτερες μέρες.

Αυτό σημαίνει ότι είναι μετρημένες και οι μέρες τόσο του Γενικού Δ/ντή Γ. Κολοβού, όσο και του προπονητή Θ. Γράφα, δύο ανθρώπων που στην τρίμηνη παρουσία τους στην ιστορική ομάδα, κατάφεραν να συνδέσουν το όνομά τους αρνητικά, όπως την απομάκρυνση συγκεκριμένων παικτών, αλλά και στελεχών.

Αντίθετα χωρίς στόχους οι προαναφερόμενοι, που υπό τις ευλογίες του μεγαλομετόχου και προέδρου, κάνουν το κουμάντο μέχρι στιγμής,  έχουν αφήσει γυμνή την ομάδα, η οποία ζει πρωτοφανή γεγονότα, με αποκορύφωμα την αδυναμία, πριν καλά-καλά τελειώσει ο α΄γύρος, να συμπληρώσει 18άδα στους δυο τελευταίους αγώνες με Λάρισα και Ηρακλή και μάλιστα σε έναν μήνα, τον Ιανουάριο, ο οποίος είναι ο πιο κρίσιμος της περιόδου, με τα παιχνίδια που συμπεριλαμβάνει για την «Βασίλισσα».

Ας κάνουμε όμως μία ανακεφαλαίωση, τι είχαμε από γεγονότα στην ΠΑΕ, από την πρώτη μέρα(μία εβδομάδα) από την έλευση του 2017.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

Από τη ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ αποχώρησε έπειτα από 10 χρόνια προσφοράς,  ο φροντιστής Σάκης Βούλγαρης, ο οποίος  έκανε γνωστή την παραίτησή του στους ανθρώπους της ομάδας, μετά τον αγώνα με τη Λάρισα!

Τον δρόμο του φροντιστή ακολούθησε και ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Άρης Βενιόπουλο., Φανερά χολωμένος κυρίως από το όλο κλίμα που επικρατεί σε αυτή, αλλά και την διαφωνία του στον τρόπο λειτουργίας και αντιμετώπισης καταστάσεων από τους Γιώργο Κολοβό και Θωμά Γράφα, υπέβαλε την παραίτησή του και δεν έδωσε το παρόν του από το συγκεκριμένο πόστο στον αγώνα με τον Ηρακλή.

ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΞΗ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ

Ύστερα από την λύση συνεργασίας της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ με τον Γεωργιανό διεθνή οπισθοφύλακα Ναβαλόφσκι, την μη ανανέωση της συνεργασίας με το νεαρό διεθνή Δημήτρη Μεληκιώτη, ο οποίος κατέληξε στην ΑΕΚ, με συμβόλαιο 4,5 χρόνων, άλλοι τέσσερεις ποδοσφαιριστές της ΒΕΡΟΙΑΣ εγκατέλειψαν την ομάδα.

Πρόκειται για τους:

 27χρονο μεσοαμυντικό  και αρχηγό της ομάδας Στέλιο Μαραγκό, που ως γνωστόν ήταν παροπλισμένος εδώ και αρκετό καιρό από τον προπονητή του Θωμά Γράφα, όχι γιατί δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της S.L., αλλά γιατί δεν ήταν αρεστός σε κάποιους. Ο Βεροιώτης  μεσοαμυντικός υπέγραψε στον Πλατανιά.

Τον Ισπανό χαφ Sisinio Gonzalez Martinez, που έμεινε ελεύθερος ύστερα από δική του επιθυμία, αν και ήταν στις βασικές επιλογές του Θωμά Γράφα.

Τον Μανώλης Παπαστεριανός, τον29χρονοςχαφ που επέστρεψε στην Ξάνθη, όπου ήταν και την διετία 2014-16 και το καλοκαίρι αποχώρησε με προορισμό την «βασίλισσα», αλλά τώρα γυρίζει... σπίτι του.

Στους Western Sydney Wanderers θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν ο Τέρι Άντονι, με τη μορφή δανεισμού απ' τον ΠΑΟΚ. Ο Ελληνοαυστραλός μέσος που ήταν δανεικός στη ΒΕΡΟΙΑ από τον ΠΑΟΚ, κατά το πρώτο μισό του πρωταθλήματος, αλλά δεν κατάφερε να πείσει για την αξία του, με αποτέλεσμα να μετρήσει μόλις μία... δίλεπτη συμμετοχή στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ Ο ΚΑΛΒΟ

Σίγουρα ο παίκτης που έκανε τη διαφορά για τη ΒΕΡΟΙΑ στο παιχνίδι με τη Λάρισα, είναι ο Ισπανός ακραίος επιθετικός Τόνι Κάλβο, που πέτυχε και ένα όμορφο τέρμα με το οποίο προηγήθηκε η «Βασίλισσα».

Και όμως αυτός ο παίκτης, από την Πέμπτη και άγνωστο για πόσο καιρό, δεν προσφέρει τις υπηρεσίες του στη ΒΕΡΟΙΑ, γιατί επέστρεψε στην πατρίδα του, όπου η σύζυγος του, στην οποία αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε κόντρα στη ΑΕΛ, σχηματίζοντας με τα χέρια του μία καρδιά, θα υποβληθεί σε εγχείρηση και στη συνέχεια θα χρειαστεί  αρκετό καιρό για να αποθεραπευτεί.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΠΕΙΣΤΕΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ!

 Η επιθυμία που εξέφρασε μετά την λήξη του αγώνα με τη Λάρισα ο Παντελής Καπετάνος, να αποχωρήσει από την ομάδα, θορύβησε τους ανθρώπους της ΠΑΕ οι οποίοι φυσικά δεν ήθελαν ένας ακόμη βασικός παίκτης να αποτελέσει παρελθόν από το ήδη αποδυναμωμένο ρόστερ!

Έτσι, έγινε προσπάθεια να μεταπειστεί ο έμπειρος επιθετικός και σε πρώτη φάση αυτή στέφθηκε με επιτυχία, μιας και ο Καπετάνος, ήταν στην 11άδα του αγώνα με τον Ηρακλή,

χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια, ότι οριστικοποιήθηκε η παραμονή του στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό του.

Αυτό θα ξεκαθαρίσει το προσεχές χρονικό διάστημα και σίγουρα θα παίξει ρόλο η επικείμενη αλλαγή της ιδιοκτησίας στην ΠΑΕ.

ΧΑΜΕΝΑ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΒΙΤΙ

Ο Αργεντινός επιθετικός ….. Βίτι, θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν από τη «Βασίλισσα», αφού  τα ίχνη έχουν χαθεί από τα Χριστούγεννα, ενώ δεν ανταποκρίνεται στα καλέσματα ανθρώπων της ΠΑΕ , που προσπαθούν μάταια να επικοινωνήσουν μαζί του.

Το πιθανότερο είναι να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, προκειμένου να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, αφού ως γνωστόν ζήτησε να λυθεί η συνεργασία του με την ομάδα της Ημαθίας.

ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ Ο Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος ο δυναμικός 27χρονος  χαφ, ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Βέροια, αφού δεν υπολογίζεται από τον Θωμά Γράφα και μάλιστα είναι να επιστρέψει στον Ηρακλή.

Ο ποδοσφαιριστής  που ταλαιπωρήθηκε από ένα τραυματισμό, μετακόμισε το καλοκαίρι στην «Βασίλισσα του Βορρά», αλλά έχει να αγωνιστεί από τον Σεπτέμβριο και όλα δείχνουν ότι θα λύσει το συμβόλαιό του.

ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ

Στον αντίποδα των αποχωρήσεων,το πρώτο και μοναδικό μέχρι στιγμής απόκτημα της «Βασίλισσας», ακούει στο όνομα  Χαλιφά Σουλέ.

Πρόκειται για έναν 26χρονο κεντρικό μέσο, διεθνή με τα νησιά Κομόρες, που μπορεί να παίξει και την δεξιά πλευρά, ο οποίος πατάει περιοχή και από το 2012 έπαιζε στην γαλλική

Στη ΒΕΡΟΙΑ δοκιμάσθηκε επί διήμερο από τον Θωμά Γράφα, ενώ όπως είπαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ πέρασε και εργομετρικές εξετάσεις.

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ

Είκοσι μαζί με τον Σουλέ, αλλά και τους νεαρούς από την Κ20 Ράδη, Μαυριά και Δόρη, είναι οι παίκτες που έχει στην διάθεσή του ο Θωμάς Γράφας.

Αυτοί είναι οι:

Καντιμοίρης, Λόπεζ, Mαλόν, Aσιγκμπα,Σισοκό, Βασιλαντωνόπουλος, Μελίσσης, Kαλί, Μπαλάφας, Χαροντάκης, Aρτσεi, Tόμας, Λινάρδος, Mίλιεβιτς, Σαρπόνγκ  Καπετάνος και οι  Δόρης,Ράδης, Μαυριάς οι οποίοι αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Κ20.